Επιλογή ΣελίδαςΜε απόλυτη ευθύνη προς τους πολίτες, με αφορμή τα όσα διακινούνται περί συμμετοχής στο Katerini Run αθλητών – αθλητριών από την Ιταλία και προς αποκατάσταση της αλήθειας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία συμμετοχή από τη γειτονική χώρα καταγράφεται.

Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από τη λίστα των τελικών αποτελεσμάτων όπου αναγράφεται η χώρα προέλευσης των συμμετεχόντων.

Παράλληλα σε ότι αφορά στον ισχυρισμό ότι η διοργάνωση έπρεπε να ακυρωθεί σας ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται έως σήμερα απόφαση των αρμόδιων υπουργείων για ακυρώσεις και αναβολές αθλητικών διοργανώσεων.

Μόλις χθες μετά το πέρας του Katerini Run ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε ότι αφορά τις υπαίθριες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Katerini Run δεν έχουν με βάση τα έως τώρα δεδομένα και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας ληφθεί αποφάσεις για ματαίωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παλαιότερος από τους μαραθωνίους της χώρας, αυτός των Τρικάλων όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή κανονικά, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής (στη γραμματεία θα υπάρχουν και αντισηπτικά και μαντιλάκια αντιβακτηριακά στον τερματισμό), όπως ακριβώς συνέβη χθες και στη διοργάνωση Κaterini Run.

Με τη θερμή παράκληση να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα, όπως το συγκεκριμένο είμαστε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε σχετική διευκρίνιση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς
Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This