Επιλογή Σελίδας

Το τέλος της πορείας του ως διαιτητής γνωστοποίησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Σαλτσίδης. Ο Κατερινιώτης ρέφερι μετά από ενασχόληση δέκα ετών με τον χώρο της διαιτησίας ανακοίνωσε πως… κρεμάει τη σφυρίχτρα του.

Η δήλωση του Γιώργου Σαλτσίδη:

“Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όπως τελείωσε και το ταξίδι αυτό. Διήρκησε 10 χρόνια. Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Άλλωστε οι πιο σοφοί λένε ότι η διαιτησία είναι ένα μοναχικό χόμπι. Τώρα πια κατάλαβα ότι έχουν απόλυτο δίκιο.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι είμαι υγιής και φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι αδίκησα κάποια ομάδα ή κάποιον ποδοσφαιριστή εσκεμμένα. Φεύγω έχοντας κάνει μερικούς καλούς φίλους. Στη τελική αυτό είναι και το μοναδικό κέρδος.

Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα υποστηρίζοντας τις επιλογές μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου για την συμπαράστασή τους. Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους ποδοσφαιριστές και παράγοντες θεωρούν ότι τους αδίκησα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έγινε εκ προθέσεως”.

Αντίο.

Γεώργιος Σαλτσίδης

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "GAME OVER"

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Σαλτσίδης βρισκόταν και φέτος στη λίστα των βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας της ΕΠΟ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This