Επιλογή Σελίδας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Πολίτη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμό 53/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμό 68/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Γκουγκούδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμό 70/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού κατά της ΠΑΕ Ηρόδοτος. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμό 52/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του σωματείου ΑΟ Επισκοπής 2010 κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμό 81/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Αδαμίδη κατά της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πετράκη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This