Επιλογή Σελίδας



Ο Ηρακλής συνέχισε την συγκρότηση του ρόστερ του για την καινούργια αγωνιστική χρονιά, ανακοινώνοντας μετά τους Σκάιλερ Μπόουλιν, Μάικ Μουρ, την απόκτηση του Γιώργου Γκιουζέλη. Ο 25χρονος φόργουορντ, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, είναι γιός του Στέλιου Γκιουζέλη, ο οποίος αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» την δεκαετία τοιυ ’80.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. Ο αθλητής θα ενισχύσει την Ομάδα μας από τη θέση του φόργουορντ, είναι 24 ετών και ύψους 2.04 και η περίπτωσή του ενισχύει την εφαρμογή του ρητού “το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει”, καθώς είναι ο γιος του Στέλιου Γκιουζέλη που τίμησε τη φανέλα του Ηρακλή από το 1981 ως το 1990, παίζοντας σε 225 αγώνες. Ευχόμαστε στον Γιώργο παρόμοια μακροημέρευση, υγεία και δύναμη!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 23 Νοεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟ και κατόπιν συνέχισε στο Περιστέρι, τον Ιωνικό Νίκαιας, την Αγία Παρασκευή, τη Δάφνη (8,4 π.μ.ο.), τον Κόροιβο (7,2 π.μ.ο., 3,7 ρ.μ.ο.) ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπiδέων (6.4 π.μ.ο., 4.8 ρ.μ.ο., 1 κλεψ.μ.ο.), που ανέβηκε στην Α1».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This