Επιλογή Σελίδας

Την ένταξη ενός ακόμη φερέλπιδος ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του γνωστοποίησε ο ΓΑΣ Σβορώνου. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου θα φορέσει ο Σεμπάστιαν Μάλα. 

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της ΠΑΕ Ποντίων και τον γνωρίζει άριστα ο νυν τεχνικός του ΓΑΣ Σβορώνου, Σωτήρης Ζιώγας καθώς συνεργάστηκαν όσο ήταν προπονητής στον σύλλογο της Νέας Ζωής. 

Η ανακοίνωση της απόκτησης Μάλα

Μεταγραφή για τον ΓΑΣ!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Μάλα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023!

Ο Σεμπάστιαν αποτελεί έναν νεαρό και άκρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, είναι 18 ετών, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και πέρυσι είχε μία γεμάτη σεζόν στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης όταν και συνεργάστηκε υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού μας Σωτήρη Ζιώγα!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την παραχώρηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή της, του τρίτου κατά σειρά και εύχεται στον Σεμπάστιαν, καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This