Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 75-64 του Αλμυρού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μπάρας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Ούτε στην τρίτη του έξοδο κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΓΣΑ μία εκτός έδρας επιτυχία καθώς σήμερα ηττήθηκε στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ με σκορ 75-64 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της National League 2.

Οι «κυανόλευκοι» αναζητούσαν μία μεγάλη νίκη που θα τους έδινε ώθηση για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα, αλλά δεν είχαν καλή παρουσία… Βρίσκονταν να κυνηγούν στο σκορ και τα Τρίκαλα «καθάρισαν» τη νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ξέφυγαν με 17. Στο πρώτο ημίχρονο, οι Τρικαλινοί είχαν μικρή διαφορά από τρεις έως έξι πόντους, ωστόσο το έκλεισαν στο +9 διότι το 31-30 στο 18ο λεπτό έγινε 39-30 στην ανάπαυλα με σερί 8-0.

Όπως προαναφέρθηκε, η διαφορά εκτοξεύτηκε στη συνέχεια και ο ΓΣΑ δεν μπόρεσε να επιστρέψει αφού δεν είχε αρκετές επιθετικές λύσεις. Εκτός από τον Πολίτη που σημείωσε 25 πόντους με πέντε τρίποντα, ο Αργύρης τα πήγε πολύ καλά επιθετικά με 12 που είναι η καλύτερη επίδοσή του αλλά οι υπόλοιποι έμειναν μακριά από τα συνηθισμένα τους νούμερα στο σκοράρισμα… Η διαφορά έφθασε μέχρι και τους είκοσι πόντους, έπεσε στους έντεκα και εκεί παρέμεινε όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Δεν αγωνίστηκε ο Λάππας που θα επιστρέψει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής. Πλέον, η κυανόλευκη ομάδα πρέπει να πάρει τα τρία ματς του Δεκεμβρίου ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Το πρώτο εξ αυτών την ερχόμενη Κυριακή στον Αλμυρό με αντίπαλο το Άργος Ορεστικό.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης Σ., Τοπαλίδης, Μιχέλης.

Δεκάλεπτα: 18-13, 39-30, 57-40, 75-64.

ΑΟ Τρίκαλα (Παπαδημητρίου): Ψύρρας 7 (1), Σούλκο 9, Δέσπος 2,  Μοσχόπουλος 8, Χάιδος 6 (1), Ταμ Τζοελ 25 (2), Γκαντιας 4, Τσιγγενόπουλος, Λεπενιώτης 14 (1).

ΓΣ Αλμυρού (Ζαρονικόλας): Κοντοστάθης, Βαλαμούτης, Πολίτης 25 (5), Παπούλιας 10, Αργύρης 12 (2), Μαμούρας 9, Μυλωνάς 2, Πελεκούδας 6.

Πηγή: e-Αλμυρός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This