Επιλογή Σελίδας

Άτυχος ο Αιγινιακός υπέστη οδυνηρή ήττα στο γήπεδο του από τον ψυχωμένο Κιλκισιακό με 2-3 και έχασε έδαφος στην προσπάθεια ανόδου του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με εναλλαγές στο σκορ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 400 φιλάθλων, που το παρακολούθησαν.

Οι Αιγινιώτες, προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του μάτς και θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία προς το τέλος της συνάντησης, όταν δημιούργησαν και απώλεσαν τρείς μεγάλες ευκαιρίες με τον Χατζηδίμπα, Παρδάλη και Αποστολίδη.

Σκόρερς: Γιαζιτζόγλου στο 5′, Τσολακίδης στο 13′, Πιπερτζής στο 38′, Παρδάλης στο 41′, Μπουλάρι στο 62′.

Να σημειώσουμε ότι στο 34′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη καρτα αναπληρωματικος γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Ν. Ζάικος γιατί όπως αναγράφει στο φ.α. ο διαιτητής κ. Σαφούρης τον εξύβρισε αρχικά και στη συνέχεια τον κτύπησε κλωτσιά στα πόδια και εξακολούθησε την υβρεολογία του.

Άριστος ο διαιτητής ο κ. Σαφούρης – Αργυρόπουλος και πολύ καλοί στις υποδείξεις τους οι βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Βακουφτσής και Αναστασίου, όλοι τους από την ΕΠΣ Σερρών.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς Χ., Κοσμίδης, Κόλα (75′ Κακατάτσιος), Ζώβληκας (62′ Αποστολίδης), Μπουρανής (75′ Δαραής), Καρτσαμπάς Α., Παρδάλης, Σαββίδης (62′ Αμβραάμ).
Κιλκισιακός (Χρήστος Ζαρογιάννης): Αθανασίου, Πολυζάς, Ραφαελίδης (90’+5′ Ορφανίδης), Τραχανάς, Πιπερτζής, Γολιδόπουλος, Σαλπιγκίδης (46′ Boullari – 69′ Σουλτανίδης), Κακουλιδης, Βαρότσης, Αμοιρίδης, Τσολακίδης (85′ Σερταρίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This