Επιλογή Σελίδας

Με τη μαζική συμμετοχή μαθητών – μαθητριών και με μήνυμα – στόχο τον συναγωνισμό αντί του ανταγωνισμού ολοκληρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης (Α’ & Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο), οι Σχολικές & Αθλητικές – Δραστηριότητες «Αθλοπαιδείας Γυμνασίων».
Με πρόταξη τη χαρά της συμμετοχής χωρίς το άγχος της νίκης, με επίκεντρο την υγεία και τη δια βίου άθληση, οι μαθητές και οι μαθήτριες έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό σε διάφορα αθλήματα όπως π.χ. ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, στίβο κ.ά.
Τις δραστηριότητες συντόνισε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πιερίας με τον Δήμο Κατερίνης/Αντιδημαρχία Αθλητισμού.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γεώργιος Κοκαβίδης μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου, Ι.Ντούμου και ανέφερε ότι «Η Βιωματική σύνδεση του αθλητισμού με την Υγεία, τη Διατροφή και την Αθλητική Παιδεία είναι στις προτεραιότητές μας».
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνεργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, ποδήλατο, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "RIN TICB 0 Αθεητισμός μας ενώνει και μας δυναμώνει!!! TER ማማግር0 0 Αθλητισμός μας EVWVEI και μας δυναμώνει!!! ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙ PXIA KIA ΑΝΠΔΗΜΑΡΧΙΑΑΘΛΜΠΣΜΟΥ @AHTIIMOY TMHMA ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ANAM ΤΜΗΜΑΑΘΛΗΠΚΗΣΑΝΑΗΣ YEMI ΜΑΘΛΗΠΙΚΝΣΑΝΑΠΥΥΕΗΣ ΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΘΛΗΤ IMOY TMHMΑ ΑΘΛΗΤΙΚΙ ADAHTRHE ANTISHMAPXIALGAHTEMOY ΣΑΝΑ ANTYEHE alhlissmosekalerini.gi"
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This