Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Βατανιακού με την ΑΕ Κιλελέρ που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι είχε λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Βατανιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο 89′ όταν το σουτ του Μιχαηλίδη μέσα από την περιοχή κατέληξε κόρνερ ενώ ίδια κατάληξη είχε και φάουλ του Λιόλιου στο 90’+4′.

Στον αντίποδα, το Κιλελέρ απείλησε με σουτ του Βαγενά στο 30′ που έφυγε άουτ, με συρτή σέντρα σουτ του Μπαρδά στο 39′ που έκοψε ο Γκαράτζιας, με σουτ του Κατσαμάγκα στο 65′ που έδιωξε σωτήρια ο Φιρινίδης και με δυνατό σουτ του Μπαρδά στο 90’+2′ που έφυγε ψηλά άουτ.

Το τελικό 0-0 βόλεψε περισσότερο την ομάδα του Κιλελέρ που παρέμεινε στη 10η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από τον 11ο Αστέρα Πετριτή σε 3 βαθμούς (18 έναντι 15). Ο Βατανιακός, από την πλευρά του, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς Δερμίση, Κανταρτζή, Μητράκα και Σαμανίδη, μείωσε μεν τη διαφορά από τους Κερκυραίους στους 3 βαθμούς (12 έναντι 15) αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα τον έφερνε σε απόσταση αναπνοής από την 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Πλέον, η προσοχή του Βατανιακού στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Άρτας.

Το “φιλμ” του αγώνα
18′ Σουτ του Κατσαμάγκα από πολύ μακριά, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
30′ Μετά από ολιγωρία της άμυνας του Βατανιακού ο Βαγενάς έκανε σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ.
39′ Ο Γκαράτζιας έκοψε συρτή σέντρα σουτ του Μπαρδά από δεξιά, ενώ προηγήθηκε σέντρα των φιλοξενούμενων από αριστερά που είχε περάσει ανεκμετάλλευτη.
42′ Μακρινό σουτ του Δ. Ανανιάδη, δεν προβληματίστηκε ο Μισιρλής.
65′ Σουτ του Κατσαμάγκα μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Φιρινίδης.
89′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Βατανιακό με τον Μιχαηλίδη αλλά το σουτ του επιχείρησε μεσ από την περιοχή κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
90’+2′ Δυνατό σουτ του Μπαρδά μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
90’+4′ Εκτέλεση φάουλ του Λιόλιου, έδιωξε σε κόρνερ ο Μισιρλής.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Τασιόπουλο και Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Μαυρίδης, Λιόλιος, Γκαράτζιας, Ντόσης, Ανανιάδης Χ. (82′ Μυρτολλάρι), Τσενικλής (82′ Μάλα), Δαλαμήτρας, Ανανιάδης Δ. (72′ Μιχαηλίδης), Μαργαρίτης, Κυπαρίσσης (67′ Μιτακίδης).

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπαρδάς, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Κατσαμάγκας (84′ Κούκος), Χασομέρης, Βαγενάς, Χατζής (66′ Παπαγεωργίου), Χατζησαββίδης, Αλτάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This