Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή το πιερικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Πιερικό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να παίρνουν από ένα βαθμό, μένοντας στο 0-0, μπροστά σε περίπου 300 θεατές. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές με αποτέλεσμα η “λευκή” ισοπαλία να προκύψει φυσιολογικά. Τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα είχε ο Αχιλλέας, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανίκα στο 38′, όμως οι φιλοξενούμενοι έπεσαν πάνω στο εκπληκτικό Σοϊλεμέζογλου που όποτε χρειάστηκε ήταν παρών και συνέβαλε τα μέγιστα στη διατήρηση του μηδέν.pierikos-axilleas-fasi2
Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ο Πιερικός διατήρησε τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +5 ενώ ο Αχιλλέας την είδε να μειώνεται στο +2. Το παιχνίδι περιέγραψε για λογαριασμό του Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM και της εκπομπής του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00, ο Κυριάκος Καλπακίδης.

Το “φιλμ” του αγώνα:
7′ Διαγώνιο σουτ του Τριανταφυλλίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
17′ Ο Λαζαρίδης, μετά από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του, έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα  να προσκρούει στα σώματα των αμυντικών του Πιερικού και να απομακρύνεται.

18′ Εκτέλεση κόρνερ του Πετρουζέλλη, έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Σοϊλεμέζογλου.
19′ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η κεφαλιά του Ηλιάδη έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Πιερικού.
25′ Ο Συμεωνίδης, αντί να κόψει τη μπάλα πιο δίπλα, προτίμησε το χλιαρό σουτ, που δεν ανησύχησε το Σαρρή.
28′ Φάουλ του Λούγκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Σουτ του Λαζόπουλου, έδιωξε ο Σαρρής, νέο σουτ του Συμεωνίδη, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αντιπάλων και κατέληξε κόρνερ.

38′ Σουτ του Μανίκα από πολύ μακριά, ο Σοϊλεμέγοζλου απέκρουσε εντυπωσιακά, πέφτοντας προς τα πίσω, βρίσκοντας τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρυνθεί.
40′ Σουτ του Πετρουζέλλη, μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου.
48′ Γύρισμα του Μανίκα, έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Λαζόπουλος.
49′ Σουτ του Βαταμίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
70′ Σέντρα του Ζώβληκα από αριστερά, πλάσαρε ο Καμπερίδης, όμως ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε και πάλι, εξ επαφής.

pierikos-axilleas-fasi3Τον αγώνα διηύθυνε ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους Στεφούλη και Φαλτάκα (Γρεβενών).
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γελαδάρης και Αγησιλάου του Πιερικού και οι Δημηνάς και Σκέντος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Τριανταφυλλίδης (71′ Παναγιωτίδης), Συμεωνίδης (68′ Κοκονόζι), Λούγκος, Παρδάλης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Σκέντος (88′ Βούλγαρης), Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Δημηνάς, Καραμανώλας (60′ Ζώβληκας), Μανίκας, Βαταμίδης (79′ Σιδηρόπουλος).

φωτό: Σπύρος Σκούφας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This