O Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί, με όσα κάνει, το βραβείο του MVP και του ‘καλύτερου αμυντικού’. Οι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ και την πρώτη θέση σε ουκ ολίγες κατηγορίες. Άρα είναι φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Όχι. Ακολουθούν 10 λόγοι.
AP PHOTO/WILFREDO LEE
Της Νίκης Μπάκουλη
Θα αρχίσω με την ομολογία ότι έχω κουραστεί να διαβάζω για τους Μπακς. Θα προχωρήσω με την αναγνώριση ότι ένιωσα κουρασμένη από την υπερπληθώρα πληροφοριών που δεν αφορούσαν τους λόγους που τους κάνουν μοναδικούς, αλλά… οτιδήποτε άλλο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο επίκεντρο. Κάτι που το λες και εύλογο -αφού είναι η βάση του ‘σύμπαντος’ που ‘χει δημιουργήσει το Μιλγουόκι. Εκτός και αν οι πληροφορίες δεν είναι επί της ουσίας. Βλέπεις, αυτός ο τύπος είναι μεν, εκνευριστικά καλός, εν τούτοις διαγράφει πορεία από αυτές που βάζουν κάποιον στη ‘σφαίρα’ του θρύλου. Από τις πιο ιστορικές στο ΝΒΑ. Άρα αξίζει κάτι καλύτερο, από το ελάχιστο.
Ένα podcast, του Kevin O’ Conor ήταν η αφορμή για να θελήσω να αναζητήσω σχετικά στοιχεία. Στην πορεία διαπίστωσα και τους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει φέτος μόλις ο τρίτος παίκτης της ιστορία που αναδείχθηκε MVP και ‘καλύτερος αμυντικός’ της ίδιας αγωνιστικής περιόδου. Επειδή δεν θέλω να αφήνω κενά, έχουν προηγηθεί οι Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον. Ο ανταγωνισμός στο πρώτο είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Στο δεύτερο ο Άντονι Ντέιβις. Το βλέπεις το κοινό, έτσι;
Επειδή προσπαθώ να είμαι και ειλικρινής, θα παραδεχθώ ότι κουράστηκα γιατί έπαθα ‘Ουόριορς’. Τι εννοώ: όσοι αγαπούν το σπορ παρακολούθησαν την εξέλιξη τους από ‘μια ομάδα που όλο κάτι είχε και δεν μπορούσε να διακριθεί’ σε back to back πρωταθλητές, ώσπου προστέθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, έγιναν υπερδύναμη και η συντριπτική πλειοψηφία των φαν αδιαφόρησαν. Κάποιοι εξελίχθηκαν σε haters, προσμένοντας την πτώση -που ήλθε φέτος. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα ψυχολογικά του καθενός μας. Είναι ώρα να θυμίσω πως πάντα ‘χάνουμε’, όταν παίρνουμε κάτι ως δεδομένο. Η ανωτερότητα του Greek Freak είναι ξεκάθαρη. Δεν έρχεται όμως, αβίαστα. Ή χωρίς ανταγωνισμό. Ας ξεκινήσουμε.
✔ Τwo-way ability παίκτες είναι αυτοί που ‘χουν ισορροπημένες ικανότητες και στις δυο άκρες του γηπέδου.
Δηλαδή, μπορούν να είναι το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα και στην επίθεση. Προφανώς και δεν είναι πολλοί εκείνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, στο κορυφαίο επίπεδο. Μεταξύ των καλύτερων του πλανήτη. Επίσης προφανώς, ο Αντετοκούνμπο είναι στη λίστα, με το Ringer να εξηγεί πως αυτό θα είναι το εισιτήριο του για την μπασκετική αθανασία. “Πολλοί μπορούν να σκοράρουν 30 πόντους. Οι παίκτες με τη two-way ability κάνουν τη διαφορά στην postseason. Είναι αυτοί οι λίγοι που μπορούν να βάλουν 30 πόντους και να αναλάβουν, επιτυχώς, τον καλύτερο παίκτη της αντιπάλου ομάδος”.
Στο podcast που σου έλεγα (The Mishmatch) συζητήθηκε μεταξύ των δημοσιογράφων Κέβιν Ο’ Κόνορ και Κρις Βέρνον το αν θεωρείται ‘κλειδωμένος’ ο τίτλος του MVP από το Γιάννη. Ο Ο’ Κόνορ έκανε το συνήγορο του διαβόλου, βάζοντας και τον ΛεΜπρον Τζέιμς στην εξίσωση, με τον Βέρνον να αποκαλύπτει πως ‘κάνει την καλύτερη σεζόν που ‘χει κάνει ποτέ κανείς, σε ό,τι αφορά την ατομική επίθεση, για μια από τις καλύτερες ομάδες που ‘χουν εμφανιστεί ποτέ, σε κανονική περίοδο (με ρεκόρ 52-9). Έχει 32.28 πόντους ανά ματς, σε 30 λεπτά συμμετοχής (30.9 για την ακρίβεια, δεύτερος μικρότερος αριθμός μετά την ρούκι σεζόν των 24.6 λεπτών ανά ματς). Όχι 36, που παίζουν οι περισσότεροι. Σε αυτό το διάστημα θα ‘χε κατά μέσο όρο 35 πόντους, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 56% στα σουτ. Η σεζόν του Γιάννη είναι ιστορικής σημασίας.
“Ξέρω πως είναι βαρετό να είναι πρωταγωνιστής κάθε ματς ο ίδιος τύπος, όπως και αναγνωρίζω ότι ουδείς θέλει να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αυτό που συμβαίνει με τον Αντετοκούνμπο είναι ηλίθιο. Πρέπει να επισημαίνονται όσα, μοναδικά κάνει φέτος”.
Ο Ο’Κόνορ συμφώνησε επί της ουσίας, εξηγώντας πως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα ο Τζέιμς (και οι Λέικερς), άρα πρέπει να ‘υπάρχει’ στις συζητήσεις. “Έχει 25 πόντους και 10 ασίστ, με 57% true shooting. Συνδυασμός που ‘χει ζήσει δυο φορές ο Όσκαρ Ρόμπερτσον και μια ο Τζέιμς Χάρντεν. Όταν είναι ο ΛεΜπρον στο παρκέ, οι Λέικερς νικούν τους αντιπάλους με 11 πόντους, ανά 100 κατοχές. Όταν δεν είναι, χάνουν με 2 πόντους, ανά 100 κατοχές. Είναι πιο σημαντικός για την ομάδα του, από τον Άντονι Ντέιβις. Παίζει ως πλέι μέικερ και έχει ρεκόρ καριέρας στις ασίστ, ενώ κουβαλάει την μπάλα περισσότερο από ποτέ, στην καριέρα του. Συν όλων αυτών παίζει και εξαιρετική άμυνα. Όχι επιπέδου Γιάννη, αλλά καλύτερη από αυτή που έπαιζε για χρόνια”.
✔ Το reality check του Αντεμπάγιο
O Γιάννης έχει δεδομένα, ένα θέμα με τις βολές, αλλά θα έλεγες κομματάκι υπερβολικό το ‘εύχομαι να ήμουν 2.13 και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω να ήταν να τρέχω και να καρφώνω. Εγώ έπρεπε να μάθω πώς να παίζω μπάσκετ, πώς να αποκτήσω ικανότητες’ του Χάρντεν. Αν έχασες αυτό το ‘πινγκ πονγκ’ δηλώσεων, που άρχισε με ένα ακούσιο χτύπημα του Αντετοκούνμπο στο Χάρντεν, τη συγγνώμη του πρώτου και αυτό που διάβασες του δεύτερου, δες το. Κράτα πως ο Γιάννης μπορεί να μαρκάρει τον Χάρντεν. Ο Χάρντεν δεν μπορεί να μαρκάρει τον Γιάννη -εξαιτίας της two-way ability που λέγαμε.
To βράδυ που οι Μπακς συνάντησαν τους Χιτ, ήταν το επόμενο από τους 41 πόντους του Γιάννη, εναντίον των Χόρνετς. Για να γίνει το Μαϊάμι η μόνη ομάδα που ‘χει νικήσει φέτος δυο φορές το Μιλγουόκι, προφανώς και υπάρχει λόγος. Όπως υπάρχει λόγος και για το season low των 13 πόντων του Αντετοκούνμπο (με 6/18 σουτ): ο Μπαμ Αντεμπάγιο, εκ των καλύτερων νέων παικτών της λίγκας και επιλογή του Greek Freak για την ομάδα του στο All Star Game. Όταν ο Αντεπάγιο έπεσε πάνω στον Γιάννη, τον κράτησε στα 2/11. Γενικά, τον περιόρισε σε ντράιβ, με τα γρήγορα πόδια του και την ικανότητα να αμύνεται στη ρακέτα, την περιφέρεια -παντού. “Δεν αφήνει τον αντίπαλο του να ξεκουραστεί, ούτε για κάποια δευτερόλεπτα”. Τελείωσε με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 τάπες. Ακόμα και όταν είχε κριθεί το αποτέλεσμα, δεν έχασε ευκαιρία για τάπες.
Bam Adebayo locking up Giannis ? pic.twitter.com/p4a7TzAaCN
— Hoop Central (@TheHoopCentral) March 3, 2020
Ο Πατ Ράιλι είχε πει πριν ένα μήνα στο ESPN πως ο Αντεμπάγιο “είναι ο Ζο (Μούρνινγκ), ο Ουντόνις Χάσλεμ και ο Ντουέιν Ουέιντ”. Θα ασχοληθούμε σε δεύτερη φάση, περισσότερο με τον 22χρονο που είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν το μέγεθος, τη δύναμη και την αθλητικότητα να τα βάλουν με τον Γιάννη -που εξύμνησε τον Αντεμπάγιο.
✔ Κάθε match up του Γιάννη με άλλον superstar είναι γεγονός
To Ringer ανέλυσε εκτενώς τους λόγους που ο Γιάννης είναι εκ των κορυφαίων -πιο πολύπλευρων- αμυντικών της ιστορίας. Ένα από τα videos που χρησιμοποίησε, αφορούσε και τον Ζάιον Ουίλιαμσον, τον ρούκι που παράγει τους καλύτερους αριθμούς, μετά τον Σακίλ Ο Νιλ. Τύπος που συνήθως όταν παίρνει την μπάλα, πηγαίνει για σίγουρο κάρφωμα. Κάθε κανόνας έχει την εξαίρεση του.
“Κάθε παιχνίδι που περιλαμβάνει αυτόν και άλλον ένα σταρ του ΝΒΑ, τον οποίον πρόκειται να ‘πιάσει’ στην άμυνα, γίνεται αυτομάτως event. Και δεν έχει σημασία η θέση, η δύναμη ή η αθλητικότητα του αντιπάλου” εξήγησε το μέσο που θύμισε ότι ο Έλληνας διεθνής είχε δείξει τι μπορεί να κάνει στην άμυνα από την πρώτη του χρονιά μεταξύ των καλύτερων “αλλά χρειαζόταν να βάλει μυς, για να φτάσει εκεί όπου μπορούσε”. Έβαλε και “έγινε ένας από τους πιο πολυτάλαντους αμυντικούς, στην ιστορία του παιχνιδιού. Έχει την ταχύτητα να μαρκάρει πόιντ γκαρντ, τη δύναμη να ‘πιάσει’ σέντερ και το μήκος να κάνει τη ζωή δύσκολη σε οποιονδήποτε άλλο”. Και ανεξάρτητα από το πρόβλημα που εμφανίζεται μπροστά του “βρίσκει τη λύση”.
Πέρυσι ο κόουτς Μάικ Μπουντενλχόζερ απέφυγε να τον ρίξει πάνω στους πιο επικίνδυνους, όταν κρίνονταν όλα. Φέτος, ο Γιάννης έχει κρατήσει τον Μπεν Σίμονς στο 0/1, τον Πασκάλ Σιακάμ στα 7/16, τον Άντονι Ντέιβινς στα 3/12 και τον Ζάιον Ουίλιαμσον στο 1/7. Επόμενος σταθμός είναι ο Καγουάι Λέοναρντ -τύπος που ‘απενεργοποίησε’ πέρυσι το Greek Freak.
✔ Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες της ιστορίας
Οι Μπακς έχουν την καλύτερη άμυνα, όταν εκείνος είναι στο παρκέ. Έχουν τη χειρότερη, όταν κάθεται στον πάγκο. Όχι του συνόλου, αλλά σε ό,τι αφορά τα επιτεύγματα των ιδίων. Γενικά, είναι στο Νο1 της λίστας με τις καλύτερες άμυνες, με 101.2 πόντους, ανά 100 επιθέσεις. Ακολουθούν οι Ράπτορς με 104.9 και στο Νο3 είναι οι Λέικερς με 105.8.
Σε μια εποχή που το ‘τρέχουμε και σκοράρουμε’ είναι το mantra, το Μιγλουόκι είναι στο Νο4 της λίστας με τις καλύτερες επιθέσεις, με 112.9 πόντους, ανά 100 κατοχές. Ο Γιάννης ολοκληρώνει το 36.2% των επιθέσεων και έχει το μεγαλύτερο usage% από όλους, φέτος (στο Νο2 είναι ο Ντόντσιτς με 35.9% και στο Νο3 ο Τζέιμς Χάρντεν με 35.8%).
Σε ό,τι αφορά τους πόντους ανά 100 κατοχές, οι Μπακς έχουν από πάνω τους Μάβερικς (116), τους Ρόκετς (113.9) και τους Λέικερς (113). Προφανώς και η άμυνα είναι αυτή που τους βοηθά να διατηρούν τον τίτλο των καλύτερων της ιστορικής σεζόν που κάνουν φέτος. Είναι κατά 8.8 πόντους (ανά 100 κατοχές) καλύτερη του μέσου όρου που υπάρχει φέτος και εκ των καλύτερων της ιστορίας.
Προς το παρόν, μοιράζονται την κορυφή αυτού του πίνακα με τους Σπερς, της σεζόν 2003-04, οπότε σταμάτησαν στα ημιτελικά της Δύσης (άμυνα 94.1 και άμυνα λίγκας 102.9), ακολουθούν οι πρωταθλητές Σέλτικς της σεζόν 2007-08 (8.6, μεταξύ του 98.9 και του 107.5) και οι Νικς της σεζόν 1992-93, όταν έφτασαν στους τελικούς της Ανατολής (8.3 μεταξύ του 99.7 και του 108).
✔ Οι καλύτεροι αμυντικοί είναι ‘Ελάφια’
Σημείωσε σε παρακαλώ, επίσης πως παρουσία του Γιάννη οι αντίπαλοι έχουν ποσοστό κατά 9.3% χειρότερο από ό,τι όταν λείπει, στα σουτ. Περιττό να σου πω ότι ηγείται και αυτής της κατηγορίας -με τον Άντονι Ντέιβις να ακολουθεί (8.1%) και τον Ίβιτσα Ζούμπατς να είναι στο Νο3 με 7.5%. Ο Αντετοκούνμπο ηγείται του defensive rating (πίνακας που επιτρέπονται στους πόντους των αντιπάλων, ανά 100 κατοχές) με 95.7. Ξέρεις ποιος είναι στο Νο2; Ο Μπρουκ Λόπεζ (98.5). Και στο Νο3 είναι ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο (99.8). Στο Νο7 εν τω μεταξύ, είναι ο Έρικ Μπλέντσο (102.6) και στο Νο8 ο Κρις Μίντλετον (102.7).
✔ Οι καλύτεροι at rim defenders του ΝΒΑ είναι ‘Ελάφια’
Μια επίσκεψη στο NBA Stats θα σε πείσει για το τι κάνει μοναδική τη φετινή πορεία των Μπακς. Για να μη χαθείς στην πληθώρα πληροφοριών, κάνε click στο σύνδεσμο που σου έδωσα από πάνω. Ή μείνε εδώ, για να διαβάσεις πως ο Αντετοκούνμπο ηγείται της λίστας καλύτεροι at rim defenders, επιτρέποντας το 41.9% στους αντιπάλους.
Στο Νο2 είναι ο συμπαίκτης του Μπρουκ Λόπεζ (46%). Στο Νο3 είναι ο επίσης συμπαίκτης του, Ρόμπιν Λόπεζ (46.4%). Το ΤΟΡ5 συμπληρώνουν οι Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς, 47.2%) και Γκόγκα Μπιτάντζε (Πέισερς, 48.8%).
Η εύλογη αντίδραση των αντιπάλων τους είναι να αποφεύγουν τις επισκέψεις στη ρακέτα (κάτι που κάνει την παρέα του Γιάννη αυτή που δέχεται τα λιγότερα καρφώματα και λέι απ) και να ‘δίνουν’ περισσότερο από το τρίποντο. Αυτή είναι η μοναδική αδυναμία του Μιλγουόκι φέτος: ο μόνος τρόπος που μπορεί να τους νικήσει κάποιος είναι να του βάλει τα τρίποντα. Έχασαν μόνο μια φορά από ομάδα που ‘χε λιγότερα από 15 εύστοχα. Ήταν η Ιντιάνα, στις 12/2 που έβαλε 9.
Αν σκέφτεσαι ‘γιατί οι αντίπαλοι δεν μπαίνουν στο ζωγραφιστό, για να πάρουν βολές;‘, θα σου πω ότι οι Μπακς δεν κάνουν συχνά φάουλ, όπως φαίνεται από τη θέση τους στο Νο4 της λίστας ‘βολές αντιπάλων‘. Για την ιστορία, της λίστας ηγείται η Σάρλοτ (με 0.208, οι Θάντερ έχουν 0.209, οι Καβς 0.216 και τα ‘Ελάφια’ 0.217).
Next
✔ Δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες -αλλά τις ‘κόβουν’
Οι Μπακς είναι στη διαδρομή του να γίνουν η καλύτερη ομάδα της ιστορίας, στα αμυντικά ριμπάουντ. Μαζεύουν το 77.5% εξ όσων είναι διαθέσιμα ανά αγώνα -γεγονός που σημαίνει ότι σε αντίστοιχο ποσοστό οι αντίπαλοι δεν παίρνουν δεύτερες ευκαιρίες. Οι Χιτ που ακολουθούν, αρπάζουν το 75.8%. Πάνω από 75% έχουν και οι Σίξερς (75.2%), Σπερς (75.1%) και Τζαζ (75.1%). Στην άλλη άκρη, είναι στο Νο28 με 24.4% -οι Νικς είναι πρώτοι με 30.2%.
✔ Έχουν τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο ως ‘τον απόλυτο glue guy’
To FanSide ξεχώρισε τον ΝτιΒιντσέντσο ως ένας από τους λόγους που κυριαρχούν οι Μπακς. Ο glue guy είναι ο τύπος που κρατά την ομάδα ενωμένη και την αυτοσυγκέντρωση στα ύψη, στα δύσκολα. Αυτός που κάνει όλα τα μικρά πράγματα, για την επιτυχία της ομάδας του (από μια άμυνα, έως μια βολή κλπ), χωρίς να ενδιαφέρεται για τους πόντους του. “Αυτή η κατηγορία παικτών είναι ανάγκη στα playoffs”. Όταν είναι ο συγκεκριμένος στο παρκέ, οι Μπακς σκοράρουν 10.7 περισσότερους πόντους, από αυτούς που δέχονται, ανά 100 κατοχές. Τα επιθετικά ριμπάουντ αυξάνονται κατά 6.2% και τα λάθη των αντιπάλων κατά 3.5% και οι set άμυνες είναι 3.8 λιγότερες -δεύτερη καλύτερη επίδοση, μετά εκείνης του Γιάννη. Μη ξεχάσω να σου πω ότι οι Μπακς έχουν και τις δεύτερες περισσότερες τάπες ανά ματς (6.2, πίσω από τις 6.9 των Λέικερς).
The Bucks fail to score 100 points in two straight games. TIME TO PANIC pic.twitter.com/LCMO0ELo0r
— StatMuse (@statmuse) March 3, 2020
✔ Δεν ‘τρώνε’ πόντους, αλλά βάζουν
Οι 119.1 πόντοι ανά ματς είναι οι περισσότεροι που βάζει φέτος ομάδα του ΝΒΑ. Και η ομάδα είναι το Μιλγουόκι. Στη σούμα ανήκουν και τα δυο ματς που ‘χαν 91 πόντους κατά μ.ο. Η δεύτερη καλύτερη (Ρόκετς) βάζει 118.9 και η τρίτη (Μαβς) 116.4. Η παρέα του Γιάννη έχει το δεύτερο καλύτερο ποσοστό σε εντός παιδιάς (48.7% -πίσω από το 48.7% των Λέικερς). Στα τρίποντα είναι στο Νο14 (με 35.9% -στο Νο1 είναι οι Τζαζ με 38.7%).
✔ Ο Τζορτζ Χιλ είναι αυτός που ‘ανοίγει’ τις ρακέτες για τον Γιάννη
Δεν πήγε φέτος στο Μιλγουόκι. Ήταν και πέρυσι. Φέτος όμως, έχει εξελιχθεί σε ‘όπλο’, χάριν του 48.7% στα τρίποντα (πέρυσι είχε 31.4%) και του 55% από τις γωνίες (πέρυσι είχε 32%). Γενικά, έχει 53.5% στα σουτ. Η εξέλιξη του στην ευστοχία από την περιφέρεια, έχει κάνει τους Μπακς ακόμα πιο επικίνδυνους και τον ίδιο υποψήφιο για το βραβείο του ‘καλύτερου έκτου παίκτη’, όπως ταιριάζει άψογα δίπλα στον Γιάννη. Το αυτό ισχύει και για τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος έκανε το 44.1% που ‘χε πέρυσι στα εντός παιδιάς, σε 50.3%, το 37.8% των τρίποντων σε 43% και το 83.7% των βολών σε 90.8%.
✔ Τι δεν κάνει τους Μπακς πρωταθλήτρια ομάδα
Όταν έχεις ρεκόρ 52-9 προφανώς και μια ήττα δεν είναι η καταστροφή του κόσμου. Για κάποιους, όπως ο δημοσιογράφος Κόλιν Κάουχιρντ έδειξε γιατί το Μιλγουόκι δεν θα φορέσει στέμμα -φέτος. “Όλοι οι superstars είναι εκπληκτικοί παίκτες, οι οποίοι σπανίως έχουν κακές βραδιές. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Και σε εκείνα τα ματς, χρειάζονται τους συμπαίκτες τους να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Αλλιώς δεν είσαι πρωταθλήτρια ομάδα. Εναντίον των Χιτ ο Γιάννης είχε κακή βραδιά. Πού ήταν ο Κρις Μίντλετον; Πού ήταν ο Λόπεζ; Ήταν τραγικοί. Πέντε φορές φέτος, ο ΛεΜπρον είχε κακές βραδιές. Και τις πέντε τον ‘κάλυψε’ ο Άντονι Ντέιβις (σκόραρε 23, 27, 46 και 21 πόντους). Το ίδιο έκανε ο Πολ Τζορτζ για τα άσχημα βράδια του Καγουάι Λέοναρντ. Πέρυσι ο Γιάννης είχε δυσκολίες απέναντι στους Ράπτορς. Ο Μίντλετον εξαφανίστηκε. Είχε ένα ματς, στη σειρά με τουλάχιστον 15 πόντους. Φέτος έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του, εναντίον ομάδων που δεν θα παίξουν καν στα playoffs. Δεν παίρνεις τίτλο έτσι. Στα playoffs οι σταρ, ακόμα και ο Μάικλ Τζόρνταν, έχουν θέματα. Και κάποιοι πρέπει να τους καλύψουν”. Οι Μπακς έχουν πολλούς για τους δευτερότριτους ρόλους. Δεν έχουν κάποιον για απόλυτο συμπρωταγωνιστή του Γιάννη.
Giannis needs help and last night showed why the Bucks are not a championship team…@ColinCowherd explains why: pic.twitter.com/1rBNxDlCfs
— Herd w/Colin Cowherd (@TheHerd) March 3, 2020
πηγή: contra.gr