Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Οιχαλία Τρικάλων ανάμεσα στον Διγενή Νεοχωρίου και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αποτέλεσμα που ψαλιδίζει κατά πολύ τις ελπίδες των δυο αντιπάλων για παραμονή στην κατηγορία. Ο στόχος αυτός για τους γηπεδούχους ήταν ήδη πολύ δύσκολος, παρά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο Δίον επί του Δία, όμως οι φιλοξενούμενοι αν έπαιρναν τη νίκη θα μπορούσαν να μειώσουν τη διαφορά τους από τη γραμμή της σωτηρίας καθώς η Αταλάντη δεν κέρδισε την ΑΕ Καρίτσας.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είχε περισσότερες καλές στιγμές στο παιχνίδι (ανάμεσά τους και δύο δοκάρια με τους Ζιάκα στο 30′ και Μπλέντι στο 40) και έφτασε στο 0-1 στο 45′ με τον Γιαουπλάρι να ολοκληρώνει με προβολή ιδανικά ομαδική συνεργασία, δεχόμενος τη μπάλα από τον Μπλέντι.

Ο Διγενής αντέδρασε και ισοφάρισε στο 1-1 στο 58′ με κοντινό πλασέ του Ε. Αλεξίου, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Οι Τρικαλινοί παρέμειναν προτελευταίοι με 22 βαθμούς και παρέμειναν στο -7 από τη σωτηρία ενώ ο Διαγόρας είναι στο -4 με 25, όσους έχουν Δίας Δίου και Μετέωρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαργιόλας με βοηθούς τους Δ. Τίκα και Κάνιουρα (Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διγενής Νεοχωρίου (Σπύρος Ευαγγέλου): Ράπτης, Μακρής, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Αυγουστάτος (57′ Λαγκαδινός), Γκαντιάς, Ε. Αλεξίου, Μανώλης, Διβανές, Δ. Αλεξίου (87′ Χριστοδούλου), Κοντογεώργος (89′ Κερασιώτης).
Διαγόρας Στεφανοβικείου (Στέλιος Αρσένος): Πρίφτης, Καραμπούζης, Μπλέντι, Γιαουπλάρι, Λάιος, Ζενούνης, Αλεξίου, Αναστασίου, Κουβελάς (78΄Σπαθής), Ζιάκας, Αλαμάνης (70’ Κυριάκος).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This