Επιλογή Σελίδας

 

Το πλέον καθοριστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία έκανε ο ΓΣ Αλμυρού που συνέχισε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει, για να περάσει σήμερα και από τη Λάρισα, αφού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας σε βάρος του τοπικού Ηρακλή!

Μάλιστα, από δύο Λαρισαίους δόθηκε η δυνατότητα στον ΓΣ Αλμυρού να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο Γαρυφαλλόπουλος σούταρε, ο Παπαγιάννης απέκρουσε για τον Ηρακλή Λάρισας και ο Χαλάτσης που εντάχθηκε στην ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΛ έγινε αποδέκτης της μπάλας για να κάνει από κοντά το 1-0!

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο ΓΣΑ διατήρησε το προβάδισμα για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη με την έναρξη του δευτέρου μέρους του αγώνα και συγκεκριμένα στο 47’ όταν και έγινε το 0-2! Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε το φάουλ και απευθείας έστειλε την μπάλα στην επάνω γωνία του Παπαγιάννη για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του!

Ο Αλμυρός είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους απέναντι στον Λέτσο, με το 0-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Λαρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας (63’ Κρίτσας), Νεμπεγλέρας (88’ Φώτος), Νάστας (63’ Χρηστίδης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Σκαφιδάς (46’ Μανιώτης).

ΓΣ Αλμυρού: Λέτσο, Στογιαννίδης, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος,. Ζαφειρίδης, Καναβός, Χαλάτσης (46’ Βαγενάς), Γαρυφαλλόπουλος (80’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (88’ Δήμος), Ηλιόπουλος.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This