Επιλογή Σελίδας

Ακόμη πιο μακριά από το όνειρο της παραμονής βρίσκεται πλέον ο Δίας Δίου που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε στην Αγριά από τον τοπικό Θησέα με 3-0 και είδε τη διαφορά από τη γραμμή της σωτηρίας να αυξάνεται σε τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε κακή απόδοση και βρέθηκε να “κυνηγάει” στο σκορ τους Θεσσαλούς από την αρχή του αγώνα, δεχόμενη γκολ μόλις στο 3′ από τον Σιώμο.

Στο 17′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέτση, η μπάλα κόντραρε στον Νίκου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ζωγράφου, για να γίνει έτσι το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 50′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σιώμου, ο οποίος πλάσαρε τον Ζωγράφο και “σφράγισε” το “τρίποντο” για την ομάδα του.

Ο Δίας δε μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στο δυνατό σύνολο του Λάκη Μπακάλη που επέστρεψε στις νίκες και εδραιώθηκε στη 2η θέση του πίνακα. Πλέον η ομάδα της Πιερίας θα παίξει τα… ρέστα της στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, με τις ελπίδες για παραμονή να έχουν μειωθεί αρκετά…

Λιόλιος και Ανέστης Παναγιωτίδης επιδίωξαν και αντίκρισαν δεύτερες κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκαν στο φινάλε του αγώνα προκειμένου να λείψουν μόνο από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας και να δώσουν το παρών στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Το “φιλμ” του αγώνα”
3′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σιώμος έπιασε την κεφαλιά, ο Ζωγράφος απέκρουσε αλλά κανείς συμπαίκτης του δε μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα με συνέπεια ο Σιώμος να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει από κοντά το 1-0.
8′ Κεφαλιά του Λιόλιου στο πρώτο δοκάρι, ο Νίκου δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.
15′ Δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου από κοντά στην κλειστή γωνία του Κεφαλά, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Θησέα.
17′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη, ο Νίκου στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0.
37′ και 45′ Δυο καλές στιγμές με τον Σιώμο, πέρασαν ανεκμετάλλευτες για τους γηπεδούχους.
43′ και 45′ Ο Ζωγράφος σταμάτησε δύο φορές τον Πέτση σε τετ α τετ.


47′ Δυνατό σουτ του Ζαχαράκη, έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε ο Ζωγράφος.
50′ ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από λάθος μεταβίβαση του Ζωγράφου για τον Νίκου, ο Σιώμος έκλεψε τη μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
55′ Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους από τον Σιώμο.
57′ Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους από τον Πέτση.
70′ Δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Κεφαλάς.
85′ Εκτέλεση φάουλ του Λιόλιου, απέκρουσε ο Κεφαλάς.
90’+ Λιόλιος και Παναγιωτίδης αντίκρισαν τις κόκκινες κάρτες του Πανυτσίδη (δεύτερες κίτρινες) κι έτσι ο Δίας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πανυτσίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη (Γρεβενών).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θησέας Αγριάς:
Κεφαλάς, Ι. Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Πέτσης (83′ Νιαώτης), Μπόρας, Σιώμος, Κοτζαθανάσης (73′ Δημητριάδης), Ζαχαράκης (76′ Λίτσος).
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης):
Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (46′ Παναγιωτίδης), Παγωνίδης, Καλουσίδης, Μαυρίδης (63′ Σαφέτης), Μανίκας, Ευαγγελόπουλος.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This