Επιλογή Σελίδας



Σε ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός κλασικού ντέρμπι, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κέρδισε τον Βατανιακό στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και τον “έπιασε” στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι δυο ομάδες έχουν πλέον από 33 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την τρίτη Ακαδημία Πλαταμώνα, με τους Κεραμιδιώτες να υπερέχουν στην ισοβαθμία λόγω της σημερινής τους νίκης η οποία τερμάτισε το εντυπωσιακό σερί των 12 συνεχόμενων νικών της ομάδας του Γιώργου Ποτουρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Π. Γιαζιτζόγλου στο 28′. Ο έμπειρος άσος με πλασέ εν κινήσει στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα από δεξιά, νίκησε τον Βασιλειάδη και έκανε το 0-1.

Στο 38′ ο Εθνικός υποχρεώθηκε να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Κόλα αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και πίεσαν τα αντίπαλα καρέ, τους έλειψε όμως η ουσία, ενώ ο Εθνικός έπαιξε με κύριο μέλημα να διαφυλάξει το προβάδισμα, ψάχνοντας να κάνει κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν, δεν άλλάξει κάτι στο σκορ και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Πολυχρόνη βρήκε την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου νικήτρια.

Βοηθοί του Πολυχρόνη ήταν οι Βρούζος και Μηνούδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Καταχιώτης (60′ Μότσιας), Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης, Α. Τσικαδέρης, Ποτουρίδης, Μυρτολλάρι, Τσιώμης, Καμπερίδης (67′ Ντούλας).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Σακελλαρίδης, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Τερζής, Παππάς, Κόλα, Κυπαρίσσης (90′ Ταβουκτσής), Νταμπαλάκης (63′ Σ. Γιαζιτζόγλου), Μητράκας (57′ Σαββίδης), Χατζηδίμπας (88′ Κουσουρής), Π. Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This