Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:15, στην εκπομπή “Traction”, στις 14:15 στο Star, ο Κώστας Στεφανής επιστρατεύει τη νέα Mercedes C-Class Cabriolet, ώστε να φιλοξενήσει τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα Θανάση Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα φιλικού γυρίσματος, ο Κώστας Στεφανής ξενάγησε τον πάντα χαμογελαστό “Elevator»”του Παναθηναϊκού στα συστήματα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, με τον καιρό να βοηθά ώστε να ανοίξουν την οροφή του cabrio μοντέλου και να απολαύσουν τον ήλιο.

Στα υπόλοιπα θέματα, συμβουλές για την έξοδο του Πάσχα: οι ημέρες για την έξοδο έφτασαν και ετοιμαζόμαστε για λίγες ημέρες μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα. Η κατάλληλη προετοιμασία για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι δεν αφορά μόνο στο αυτοκίνητο, αλλά και στον οδηγό ή τους συνεπιβάτες του, οπότε σε αυτό το θέμα οι ειδικοί, μας δίνουν χρηστικές ταξιδιωτικές συμβουλές.

Και οδηγούμε με υπευθυνότητα: Στο δεύτερο μέρος της μίνι – σειράς θεμάτων για την οδική ασφάλεια, ο Κώστας Στεφανής μας δίνει πρακτικές συμβουλές για τη σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου ενόψει του ταξιδιού για τις ημέρες του Πάσχα. Περισσότερα, επί της οθόνης…

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This