Επιλογή Σελίδας

Ένα βήμα μπροστά, δύο πίσω και η έναρξη της Super League 2 αναβάλλεται για ακόμα μία φορά.

Μπορεί ο Λεωνίδας Λεουτσάκος να είχε ενημερώσει τις ΠΑΕ ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ωστόσο ούτε νέα ΚΥΑ εκδόθηκε, ούτε συμφωνία με την ΕΡΤ επετεύχθη.

Με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο για σήμερα διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας μέσω τηλεδιάσκεψης να μην διεξαχθεί και τις ΠΑΕ να περιμένουν στο… ακουστικό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι λοιμωξιολόγοι δεν συμφωνούν να ξεκινήσει η Super League 2, αν και τα αρμόδια υπουργεία δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, από την στιγμή που θα τηρηθεί (;) το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων μαθαίνουν τα νέα από τα ΜΜΕ και το ίντερνετ!

Είναι προφανές πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο και προφανώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις ημερομηνίες και την εν γένει διεξαγωγή του.

Λεουτσάκος: «Να μας πουν τι γίνεται»!

Στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (9/11) ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League.

Ουσιαστικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έδειξε να γνωρίζει τις σημερινές εξελίξεις…

«Εμείς από την πλευρά μας με όλες τις ομάδες της Super League 2 έτοιμες έχουμε κάνει ότι μα ότι μας έχει ζητηθεί για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Βλέπετε ότι και στη Super League 1 έγινε η αρχή, το πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά δεν έχουν αποφύγει τα κρούσματα και τα προβλήματα.

Περιμένουμε κάτι επίσημο, από κυβερνητικά στελέχη. Το θέμα μας έχει να κάνει με πολλά υπουργεία. Ας βγουν και να μας πουν δεν παίζετε. Να μας πουν τι γίνεται.

Αλλά πρέπει να ξέρετε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει ξεκινήσει η Super League 2.

Η Πορτογαλία για παράδειγμα με περισσότερα κρούσματα αναλογικά από την Ελλάδα και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει κανονικά».

Αλλά τι άλλο να πούμε τώρα. Είναι δυνατόν σε διαφορετικά αθλήματα να τηρείται σχεδόν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο;».

πηγή: sportime.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This