Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Γυναικών Κ19 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους ενόψει του EURO Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην Βάρνα της Βουλγαρίας από 13 έως και 21 Ιουλίου.

Η «γαλανόλευκη» έκανε προπονήσεις στο κλειστό της Προσοτσάνης και αύριο ξημερώματα αναχωρεί για Βάρνα, όπου και θα αντιμετωπίσει στον Α’ όμιλο τις Σερβία, Βουλγαρία, Ισλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι 16 αθλήτριες της αποστολής είναι οι: Κερλίδη, Μάγκου, Ντιμτσούδη, Καραμάνου, Χαριτίδη (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Κουκμίση, Πετρίδου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Κουτσιμανή (Ορφέας Κατερίνης), Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Τροχίδου (Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Τσικνάκη, Βασιλείου, Ζένελι, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Κυρικλίδου (ΑΕΠ Πανόραμα), Σεβδιλή (ΑΟ Προσοτσάνης).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μενέλαος Δανήλoς δήλωσε:

«Αυτή η ομάδα δουλεύει μαζί τέσσερα χρόνια. Είναι μια αδικημένη γενιά, που λόγω των γεγονότων στα Σκόπια πριν δύο χρόνια, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και εκ τότε δεν έχει πάρει μέρος σε άλλη διοργάνωση. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, τα κορίτσια έχουν πάθος και θάρρος. Είναι το τελευταίο τους τουρνουά πριν να ανέβουν στην ηλικιακή κατηγορία γυναικών. Δεν έχουμε παίξει φιλικά, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας αναγκαστικά μέσα από τους επίσημους αγώνες».

Το πρόγραμμα

13.07.2019
20:00 Ισλανδία – Ελλάδα

14.07.2019
17:00 Ελλάδα – Σερβία

15.07.2019
17:00 Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα

17.07.2019
19:00 Βουλγαρία – Ελλάδα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This