Επιλογή Σελίδας

Στο …άδειο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης “ΕΚΑΒΗ”
ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΚ “Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ”

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου εκλογές για νέο Δ.Σ

Το Δ.Σ του ΣΦΚ Πιερικός συγκάλεσε ενημερωτική Γενική Συνελευση προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και όλους τους Πιεριείς για την πορεία της ομάδος.

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο ( ΕΚΑΒΗ ) Κατερίνης αλλά όμως δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση τόσο των μελών όσο και φίλων της ιστορικής ομάδος, με θέμα την ενημέρωση για την πορεία του συλλόγου απο τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα.
Ο κ. Τσιαμπέρας καλώρισε τους παρισταμένους, μίλησε για την μη συμμετοχικότητα μιας και πράγματι χθες η εικόνα της άδειας αίθουσας του Συνεδριακού κέντρου προβλημάτισε τους πάντες.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Αντιπρόεδρος κ. Τσιτιρώκης ξεκινώντας την ενημέρωση αναθέρθηκε στην απαξίωση των Πιεριέων για τον Σύλλογο λόγω της αποκαρδιωτικής εικόνας που είχε χθες η Συνέλευση και όπως είπε χαρακτηριστικά πιστεύω ότι ο Σύλλογος οδεύει προς το τέλος του.


Εγινε λεπτομερής παρουσίαση απο την ανάληψη της Διοίκησης και είπε πως η θητεία της ήταν ειδικού σκοπού σε μια πάραπολύ δύσκολη συγκυρία, έχοντας αποκλειστικό στόχο την σωτηρία της ομάδος.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Απο την στιγμή που επετεύχθηκε, φυσικά με την συνδρομή όλης της Πιερικής οικογένειας θεωρεί πλέον ότι το έργο της ολοκληρώθηκε.

Γνωστοποίσε ότι το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου θα γίνει Τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

ρεπορτάζ: Σπύρος Σκούφας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This