Επιλογή Σελίδας

Δείτε live και σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα την Δευτέα 4 Φεβρουαρίου στη 01:00 τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, Los Angeles Rams – New England Patriots

Kαι φέτος ένα από κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως έρχεται στο κανάλι FOX Sports HD στη Nova! Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου από τη 01:00 (προς ξημερώματα Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου), όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD, τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, το φημισμένο Super Bowl μεταξύ των ομάδων Los Angeles Rams – New England Patriots σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Μαζί του θα είναι ο επί σειρά ετών σχολιαστής του NFL, Πάρις Παπαέλληνας.

Οι φίλοι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης με τους σχολιαστές μέσω του hashtag στο Twitter #nflnova. Ο τελικός του 53ου Super Bowl θα προβληθεί στο FOX Sports HD μέσα από τη Nova και σε επανάληψη τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 15:00 και στις 21:30. 

Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα λάβει χώρα στο Mercedes-Benz Stadium, στη Ατλάντα της Τζόρτζια. Τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από την έναρξη του Super Bowl, θα τραγουδήσει η Gladys Knight ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα εμφανιστούν οι Maroon 5.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This