Επιλογή Σελίδας

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη την μαύρη ημέρα, όταν ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας, άφηνε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του, όντας προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, ο θάνατος του Άγγελου είχε προέλθει από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Η μοίρα έμελλε να παίξει ένα από τα πιο χειρότερα παιχνίδια για την οικογένεια του νεαρού Άγγελου Τσιπούρα, ένα παιδί που είχε μπροστά του όλη του την ζωή αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να την χαρεί.

Ο Άγγελος Τσιπούρας ήταν στέλεχος των τμημάτων υποδομής του Άρη αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-17 των κιτρίνων τον Μάιο του 2012.

«Γιατί Θεέ μου, γιατί. Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει. Άγγελε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…» είχε αναφέρει εκείνη την μαύρη ημέρα η ΠΑΕ Άρης για την τραγική είδηση του θανάτου του Άγγελου Τσιπούρα, ο οποίος έφυγε αθόρυβα από την ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έξι χρόνια πριν, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε αποφασίσει και έδωσε το όνομα του αδικοχαμένου παίκτη της σε μια από τις σουίτες του Γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This