Επιλογή Σελίδας

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας δυόμιση ωρών, ο Πανναξιακός νίκησε με 3-2 σετ τους Μακεδόνες στο κλειστό της Νάξου και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει στην Σαντορίνη.

Ο βοηθός προπονητής, Βασίλης Τσιουπλής, μίλησε αποκλειστικά στο katerinisport.gr για την επιτυχία αυτή, αλλά και για την παρθενική του χρονιά στους πάγκους, που τον βρήκε στο νησί των Κυκλάδων:

Για την πρόκριση στης ομάδας στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Στην πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Πανναξιακού, καθώς η ομάδα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καταφέραμε με πολύ κόπο και δουλειά μέσα στο γήπεδο, από τον Σεπτέμβριο έως και σήμερα, να πάρουμε την πρόκριση για το Final Four της Σαντορίνης, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μία πρόκληση».

Για την συνεργασία του με τον Κώστα Παπαδόπουλο:

«Νιώθω πραγματικά τυχερός και ευλογημένος που βρίσκομαι δίπλα στον Κώστα Παπαδόπουλο σαν βοηθός του. Δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ξεκίνημα στην προπονητική μου καριέρα».

Για τη χρονιά που βρίσκεται σε εξέλιξη:

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να τελειώσουμε την σεζόν υγιείς και χωρίς τραυματισμούς και να τερματίσει ο Πανναξιακός όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τους ανθρώπους που Πανναξιακού. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι και με αυτούς τους γονείς, καθώς είμαι ταυτόχρονα και προπονητής στα τμήματα Υποδομής της ομάδας. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες που έχω στις Νεάνιδες, στις Κορασίδες και στην Παγκορασίδες.

Δε χρειάζεται να περισσεύει το ταλέντο, αρκεί να περισσεύει η καρδιά και όλοι στον Πανναξιακό έχουν περίσσευμα ψυχής και καρδίας».

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει και τον Σπύρο Φίνο:

«Κλείνοντας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέντορά μου, Σπύρο Φίνο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This