Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Ηλιάδη

Week 3 (Πέμπτη 22/9/2016 – Δευτέρα 26/9/2016)

Texans (2-0-0) at Patriots (2-0-0)
Οι Patriots παίζουν με τον rookie πασαδόρο καθώς στον προηγούμενο αγώνα ο Jimmy Garoppolo τραυματίστηκε. Επίσης η ομάδα έχει και άλλους τραυματίες όπως τον Rob Gronkowski ο οποίος θεωρείται το καλύτερο Tight End στην ιστορία του NFL. Οι Texans από την άλλη φαίνεται πως έχουν κάνει καλή δουλειά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση η οποία έχει καινούργια πρόσωπα φέτος. Οι Texans δείχνουν πως θα δυσκολέψουν αρκετά τους Patriots οι οποίοι είναι αποδεκατισμένοι.
Γενική εκτίμηση: Οι Patriots παίζουν στην έδρα τους και ο Bill Belichick ξέρει πολύ καλά να παίρνει αποφάσεις σε τέτοιες στιγμές για την ομάδα. Οι Patriots θα κερδίσουν με μικρή διαφορά.

Cardinals (1-1-0) at Bills (0-2-0)
Οι Cardinals είχαν έναν καλό αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα με 4 interceptions και αρκετούς πόντους. Δεν δείχνουν να λείπει κάτι καθώς η άμυνα όπως και η επίθεση είναι εξαιρετική. Οι Bills από την άλλη φαίνεται πως δυσκολεύονται σαν ομάδα και αυτή τη βδομάδα απέλυσαν τον offensive coordinator τους. Ίσως ο Rex Ryan είναι ο επόμενος…
Γενική εκτίμηση: Οι Cardinals δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Raiders (1-1-0) at Titans (1-1-0)
Οι Raiders φαίνεται πως έχουν προβληματάκια στην άμυνα, ενώ η επίθεση τα πάει εξαιρετικά. Οι Titans τρέχουν καλά την μπάλα και αυτό θα δυσκολέψει τους Raiders. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τις 2 ομάδες.
Γενική εκτίμηση: Πιστεύω πως θα κερδίσουν οι Raiders.

Redskins (0-2-0) at Giants (2-0-0)
Οι Giants φαίνεται πως τα πάνε πολύ καλά με τον Ted Cruz στην επίθεση ο οποίος είχε να παίξει από το 2014. Επίσης η άμυνα δεν φαίνεται άσχημη. Από την άλλη οι Redskins δυσκολεύτηκαν αρκετά να σκοράρουν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους και φαίνεται πως η άμυνα δεν τα πάει πολύ καλά.
Γενική εκτίμηση: Νίκη για τους Giants.

Browns (0-2-0) at Dolphins (0-2-0)
Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει στραβά αλλά κάποιος από τους δύο θα πάρει την νίκη. Οι Browns θα ξεκινήσουν τον rookie Cody Kessler καθώς οι δύο βασικοί πασαδόροι είναι τραυματίες. Η επίθεση τον Dolphins στο δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα εναντίον των Patriots φαίνεται πως είχε πάρει φωτιά, το οποίο είναι θετικό για την ομάδα. Το defensive line επίσης είναι τρομακτικό και θα δυσκολέψει αρκετά τους Browns.
Γενική εκτίμηση: Οι Dolphins θα κερδίσουν.

Ravens (2-0-0) at Jaguars (0-2-0)
Μπορώ να πω πως άρχισα να χάνω σιγά σιγά την εμπιστοσύνη που είχα για τους Jaguars καθώς είναι μια ομάδα από νέους παίκτες και είχε μια καλή off season με καλές μεταγραφές. Η άμυνα απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται ακόμα δουλειά. Ο Blake Bortles φαίνεται πως δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο αγώνα με τους Chargers οι οποίοι εξέπληξαν τους περισσότερους με την εμφάνισή τους. Οι Ravens στον προηγούμενο αγώνα δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο εναντίον των Browns αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν την νίκη on-the-road. Η επίθεση έχει αρκετά όπλα και ο Joe Flacco, ως αξιόλογος πασαδόρος, πρέπει να τα χρησιμοποιήσει.
Γενική εκτίμηση: Οι Jaguars πρέπει να παλέψουν για την νίκη προκειμένου να έχουν ελπίδες για τα Playoffs και νομίζω θα τα καταφέρουν.

Lions (1-1-0) at Packers (1-1-0)
Η επίθεση των Packers ακόμα δεν έχει λάμψει αλλά αυτός είναι ο πρώτος αγώνας στην έδρα και περιμένουμε να δούμε τον Aaron Rodgers στα καλύτερά του. Οι Lions είχανε έναν καλό πρώτο αγώνα αλλά στον προηγούμενο δυσκολεύτηκαν ενάντια στους Titans παρόλο που παίζανε εντός έδρας.
Γενική εκτίμηση: Πιστεύω οι Packers θα σκοράρουν πολλούς πόντους σε αυτόν τον αγώνα και θα πάρουν την νίκη.

Broncos (2-0-0) at Bengals (1-1-0)
Η άμυνα των Broncos φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά στον προηγούμενο αγώνα τραυματίστηκε ο Demarcus Ware και δεν ξέρουμε τι θα έχει αυτό ως αποτέλεσμα. Η επίθεση θέλει ακόμα δουλειά για να λάμψει. Από την άλλη, οι Bengals παίζουνε για πρώτη φορά στην έδρα τους και δεν πιστεύω πως θα παραδωθούν εύκολα στους περσινούς πρωταθλητές.
Γενική εκτίμηση: Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά οι Bengals θα κερδίσουν.

Vikings (2-0-0) at Panthers (1-1-0)
Η άμυνα των Vikings συνεχώς προοδεύει και κατάφερε να τους κερδίσει δύο αγώνες αλλά η επίθεση έχασε τον Adrian Peterson ο οποίος τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να σκοράρουν. Η επίθεση των Panthers φαίνεται σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως ο Cam Newton θα βρει τρόπο να σκοράρει εναντίον των Vikings.
Γενική εκτίμηση: Οι Panthers θα κερδίσουν.

Rams (1-1-0) at Buccaneers (1-1-0)
Οι Rams δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν touchdown στους δύο προηγούμενους αγώνες αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την προηγούμενη εβδομάδα καθώς δυσκόλεψαν τους Seahawks. Οι Bucs έρχονται να παίξουν στην έδρα τους για τον πρώτο τους αγώνα μετά από μια κακή ήττα από τους Cardinals. Κακός συνδιασμός.
Γενική εκτίμηση: Η Buccaneers θα πάρουν την νίκη, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

49ers (1-1-0) at Seahawks (1-1-0)
Η επίθεση των Seahaws έχει αρκετά προβλήματα στην επίθεση καθώς το offensive line δυσκολεύεται να προστατέψει τον πασαδόρο αλλά και να δώσει ώθηση στο running game. Στον προηγούμενο αγώνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν touchdown. Οι 49ers δεν δυσκόλεψαν τους Panthers στον προηγούμενο αγώνα, ωστόσο σκόραραν αρκετούς πόντους. Η άμυνα των Seahawks θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα, καθώς, είναι που είναι σε καλή κατάσταση, ο αγώνας είναι εντός έδρας για τους Seahawks.
Γενική εκτίμηση: Οι Seahawks θα κερδίσουν.

Jets (1-1-0) at Chiefs (1-1-0)
Οι Chiefs δυσκολεύτηκαν στους δύο πρώτους αγώνες αλλά αυτή τη βδομάδα παίζουν στην έδρα τους. Οι Jets παίζουν δεύτερο παιχνίδι εκτός και θα είναι δύσκολο.
Γενική εκτίμηση: Οι Chiefs θα κερδίσουν με μικρή διαφορά.

Chargers (1-1-0) at Colts (0-2-0)
Οι Chargers είχανε έναν καταπληκτικό αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν μια καλή σεζόν. Παρόλο που τραυματίστηκε ο Keenan Allen ο οποίος ήταν ο βασικός στόχος του Philip Rivers, ο Kelvin Benjamin ως νέο μεταγραφικό μέλος πήρε το βάρος πάνω του και κουβάλησε την ομάδα στην νίκη. Οι Colts από την άλλη μπορούν να καταφέρουν πολλά στην επίθεση αν ο Andrew Luck παίξει καλά αλλά η άμυνα χρειάζεται ακόμα δουλειά.
Γενική εκτίμηση: Και οι 2 ομάδες θα σκοράρουν αρκετούς πόντους αλλά οι Chargers θα φύγουν από την Indianapolis με νίκη.

Steelers (2-0-0) at Eagles (2-0-0)
Οι Eagles είχαν 2 εξαιρετικά παιχνίδια για αυτή τη σεζόν. Η άμυνα παίζει αρκετά καλά και η επίθεση μία από τα ίδια. Τώρα όμως αντιμετωπίζουν τους Steelers και θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι δύο προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισαν δεν θεωρούνται “απειλές”. Οι Steelers τα πάνε πολύ καλά ιδιαίτερα στην επίθεση με τον Big Ben να κάνει καλό παιχνίδι. Ωστόσο το running game δεν πάει πίσω. Η άμυνα αξιόλογη.
Γενική εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι και για τις 2 ομάδες αλλά πιστεύω πως οι Steelers θα τα καταφέρουν.

Bears (0-2-0) at Cowboys (1-1-0)
Οι Bears δεν έπαιξαν καλά στον προηγούμενο αγώνα και έχουν αρκετούς τραυματισμούς. Οι Cowboys τα καταφέρνουν σχετικά στην επίθεση ακόμα και χωρίς τον Tony Romo.
Γενική εκτίμηση: Οι Cowboys θα κερδίσουν.

Falcons (1-1-0) at Saints (0-2-0)
Ντέρμπι για το NFC South. Η επίθεση τον Falcons φαίνεται σε καλή κατάσταση με τον Matt Ryan να παίζει καλύτερα από κάθε χρονιά, όμως η άμυνα έχει αρκετά προβλήματα. Οι Saints χρειάζονται απαραίτητα την νίκη για να είναι σε μια καλύτερη θέση στον όμιλο και τώρα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα.
Γενική εκτίμηση: Πολλοί πόντοι και από τις 2 ομάδες αλλά πιστεύω πως οι Falcons θα τα καταφέρουν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This