Επιλογή Σελίδας

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Parrizas Diaz με 7-6 (2), 6-2 κι έτσι θα μείνει εκτός κυρίως ταμπλό στο 1000άρι της Μαδρίτης, που ξεκίνησε σήμερα.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.152 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κοίταξε στα μάτια τη δυνατή και έμπειρη Ισπανίδα παίκτρια, Νο.76 στον κόσμο, με το 1ο σετ να είναι πάρα πολύ κλειστό.

Η Παπαμιχαήλ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να το κερδίσει κιόλας, καθώς προηγήθηκε με 5-2 και είχε 3 set points στο 8ο game για να κάνει το 6-2. Δεν αξιοποίησε κάποια από τις ευκαιρίες της και αυτό της κόστισε ακριβά, αφού η 31χρονη Ισπανίδα μείωσε πρώτα σε 5-3 και ύστερα έκανε και το break, για να ισοφαρίσει σε 5-5.

Η Parrizas Diaz ολοκλήρωσε την ανατροπή στο tie-break, όπου έχασε μόλις 2 πόντους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο προς τη νίκη, καθώς στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και με νέο break στο 8ο game “κλείδωσε” την πρόκριση, έπειτα από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του σημαντικότερου τουρνουά που γίνεται στην πατρίδα της, η Parrizas Diaz, Νο.3 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Tamara Korpatch, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.112 στην παγκόσμια κατάταξη.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This