Επιλογή Σελίδας

Δυο εισιτήρια απομένουν να “σφραγιστούν” για να φανεί ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας το Νέο Παμβριακό και τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που πήραν την 1η και 2η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, του οποίου η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε αυτό το σαββατοκύριακου.
Ο 3ος Εθνικός Νέας Τραπεζούντας θα υποδεχτεί τον 6ο Κεραυνό Μακρυγιάλου και ο 4ος Διγενής Αλωνίων θα φιλοξενήσει τον 5ο Μ. Αλέξανδρο Τριλόφου, στα παιχνίδια μπαράζ που θα κρίνουν τον προβιβασμό. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις έδρες του Εθνικού και του Διγενή και στις δυο αυτές ομάδες αρκεί η ισοπαλία για να κατακτήσουν την άνοδο. Αντίθετα, Μ. Αλέξανδρος και Κεραυνός πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας προκειμένου το ζευγάρι να οδηγηθεί σε δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα. Σε αυτή την περίπτωση, όποιος κερδίσει παίρνει το “εισιτήριο” της ανόδου ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας (λόγω της διαφοράς του που είναι άνω των τεσσάρων βαθμών από τον Κεραυνό) παίρνει την άνοδο. Αντίθετα, αν το άλλο ζευγάρι αναδειχθεί ισόπαλο στο δεύτερο παιχνίδι (οι δυο ομάδες είνα ισόβαθμες στην κανονική διάρκεια) η ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο θα προκύψει μετά από παράταση ή και πέναλτι.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This