Επιλογή Σελίδας

Σε μεταγραφή επένδυσης και… μέλλοντος προχώρησε ο Αιγινιακός αποκτώντας τον 17χρόνο μέσο Αλέξανδρο Κοντούλη από την ΑΕ Ρετζικίου Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά ο Αλέξανδρος παρότι γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να θεωρηθεί γηγενής ποδοσφαιριστής, αφού η καταγωγή του είναι από το Αιγίνιο, με γονείς από την κωμόπολη της Βόρειας Πιερίας.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο που το μέλλον του ανήκει … και αναμφίβολα ο αιγινιώτικος σύλλογος έκανε διάνα, που τον ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του.

Ο Κοντούλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία “Πρωταθλητές” Πεύκων – Ρετζικίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕ Ρετζικίου.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση το “μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά”, αφού τόσο ο πατέρας του, Αποστόλης, όσο και ο παππούς του, Αλέκος έπαιξαν στην ομάδα του Αιγινίου, για πολλά χρόνια, ο πρώτος τις δεκαετίες του ’60 (τέλος) και του ’70 και ο Αποστόλης την δεκαετία του ’90.

Εμείς να ευχηθούμε στον Αλέξανδρο καλή σταδιοδρομία και να τους ξεπεράσει στα γήπεδα .

Ανακοίνωση Αιγινιακού

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Κοντούλη στην ομάδα μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται επιτυχίες και υγεία.

Το ΔΣ του Αιγινιακού

Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Κοντούλης (δεξιά), μετά την ένταξή του στον Αιγινιακό. Δίπλα του ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This