Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Η νέα σεζόν ξεκινά στις 5 Μαρτίου με τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν, και με την παρουσίαση του livery της Haas VF-23 μπαίνουμε κανονικά στην φάση της αποκάλυψης των νέων «όπλων».

Για την Αμερικανική ομάδα, οι αλλαγές ενόψει 2023 είναι σημαντικές.

Αφ’ ενός, ήρθε νέος χορηγός επωνυμίας, η χρηματοπιστωτική εταιρεία MoneyGram, που επηρέασε και τον χρωματισμό του μονοθέσιου, προσθέτοντας μαύρο στο ήδη υπάρχον λευκό και κόκκινο που χαρακτήριζε το περυσινό livery των Αμερικανών.

Αφ’ ετέρου, έγινε η αντικατάσταση του Mick Schumacher, που αποχώρησε από την ομάδα μετά από δύο χρονιές, από τον Nico Hulkenberg, που στα 35 του έτη επιστρέφει ως οδηγός στη Formula 1, μαζί με τον Kevin Magnussen στο διπλανό γκαράζ.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που καλωσόρισα τη MoneyGram ως συνεργάτη τίτλου για τη σεζόν 2023 και μετά, και είναι συναρπαστικό που παρουσιάζουμε το πρώτο μας livery ως MoneyGram Haas F1 Team», δήλωσε ο Gene Haas, Πρόεδρος της MoneyGram Haas F1 Team.

«Προχωράμε σε μια νέα σεζόν που στηρίζεται από κάποιες δυνατές εμφανίσεις της ομάδας πέρυσι και την επιστροφή στους τερματισμούς σε εντός της δεκάδας. Ο στόχος για τη σεζόν του 2023 είναι φυσικά να γίνει αυτό περισσότερο με συνέπεια και με τον Kevin Magnussen και τον Nico Hülkenberg, σίγουρα πιστεύω ότι έχουμε έναν έμπειρο οδηγικό δίδυμο, περισσότερο από ικανό να προσφέρει βαθμούς την Κυριακή».
Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This