Επιλογή Σελίδας

Στην Προοδευτική θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Κώστας Χατζηδίμπας.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε από την Καλλιθέα έπειτα από ενάμιση χρόνο και πλέον θα είναι “κάτοικος” Κορυδαλλού.

Ο Χατζηδίμπας ξεκίνησε από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και κατόπιν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ (Κ20 και ανδρική ομάδα), Εργοτέλη, Ιάλυσο, Καραϊσκάκη.

Πριν την Καλλιθέα, είχε περάσει και από τον Πιερικό όμως αποχώρησε χωρίς να φορέσει τη φανέλα τηα κατερινιώτικης ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Προοδευτικής πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους Κορυδαλλιώτες υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη.

Η ανακοίνωση:

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Προοδευτική. Πριν λίγη ώρα ενέταξε στο δυναμικό της τον Κωνσταντίνο Χατζηδιμπα από την Καλλιθέα. Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με συνέπεια την κλήση του στις μικρές εθνικές ομάδες όπου από εκεί τον γνωρίζει και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Με ένα πέρασμα από Εργοτέλη και Ιάλυσο μετακόμισε πέρυσι στην Καλλιθέα και έπαιξε με επιτυχία τόσο σαν στόπερ όσο και αμυντικό χάφ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικό ποδοσφαιριστή που μάλιστα έκανε και σήμερα το πρωί προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες. Κωστα, καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This