Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης όπου ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Φούφα, διαιτητής θα είναι ο Δήμος Τζάμος με βοηθούς τους Χρήστο Σιδερίδη και Λάζαρο Δημητριάδη από την Καστοριά. Παρατηρητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει την Ελασσόνα, την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Τσίντζας με βοηθούς τους Ηλία Κίττο και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από τα Τρίκαλα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου Λάζαρος Ξανθόπουλος, ο Σβορώνος υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό με διαιτητή τον Θωμά Μπουρουζίκα και βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτριο Κουτούμπα από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_29.01.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This