Επιλογή Σελίδας

Οι “τίτλοι τέλους” στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Δημήτρη Παπατολίκα έπεσαν. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποφάσισε να “κρεμάσει” τα “γάντια” του μετά από 16 και πλέον χρόνια παρουσίας στα γήπεδα. 

Ο Παπατολίκας έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε το 2006. 

Μετά τον ΓΑΣ Σβορώνου πέρασε κατά σειρά από Πανθρακικό, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Ελπίδα Σαπών, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πύδνα Κίτρους, ΑΕ Καρίτσας και Πιερικό, για τρεις θητείες. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΑΣ Σβορώνου:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπατολίκα.

Για την ακρίβεια ο πολύπειρος τερματοφύλακας πήρε την απόφαση να δώσει «τίτλους τέλους» στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα από μία σπουδαία πορεία στα ελληνικά γήπεδα «κρεμώντας» οριστικά τα γάντια του στα 35 του χρόνια.

Ο Δημήτρης, ένα δικό μας παιδί το οποίο προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΓΑΣ Σβορώνου ξεκίνησε την μακρά σταδιοδρομία του στην ομάδα μας το 2006. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Πανθρακικό και κατόπιν αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Ελπίδα Σαπών, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πύδνα Κίτρους, ΑΕ Kαρίτσας ενώ έχει αγωνιστεί και τρεις φορές στον Πιερικό σε τρεις διαφορετικές θητείες (2012-16, 2016-17, 2019-21).

Ο Δημήτρης ύστερα από μία πλούσια καριέρα σε επίπεδο Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επέστρεψε στην ομάδα που το έδωσε το ποδοσφαιρικό «χρίσμα» και την περσινή σεζόν αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του ΓΑΣ, συμβάλλοντας και εκείνος με την τεράστια εμπειρία και κλάση του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επίτευξη του ονείρου της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί από καρδιάς το Δημήτρη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της Πιερίας γενικότερα και του εύχεται τα καλύτερα σε κάθε επίπεδο της ζωής του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This