Επιλογή Σελίδας

Δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΓΑΣ Σβορώνου – ΠΟ Ελασσόνας 0-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παρών έδωσαν οι δύο προπονητές Στέλιος Αρσένος (ΠΟ Ελασσόνας) και Νίκος Θεοδοσιάδης (ΓΑΣ Σβορώνου) καθώς και οι ποδοσφαιριστές Σάκης Κακάνης (ΠΟ Ελασσόνας) και Νίκος Φωκαΐδης (ΓΑΣ Σβορωνου).

Η κάμερα της webtv του katerinisport.gr ήταν εκεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Στέλιος Αρσένος: “Να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες σε όλους όσους αντιπροσωπεύουν το χώρο του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά το παιχνίδι το σημερινό ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα μέσα στη βδομάδα μέσα από πολλά προβλήματα. Μια ομάδα με πολύ περιορισμένο ρόστερ, τραυματισμούς μέχρι την τελευταία στιγμή. Για αυτό είμαστε εδώ εμείς για να αντέχουμε και να βοηθάμε αυτά τα παιδιά, πάντα με το υπάρχον υλικό και θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την αγωνιστική πειθαρχεία που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα σταθώ που θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, είχαμε πιο παθητικό ρόλο, ανέβηκε ο αντίπαλος μας πίεσε και θεωρώ χωρίς να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Ήμασταν σε παθητικό ρόλο σε μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε με κάποιες αντεπιθέσεις. Τα παιδιά μόνο συγχαρητήρια θέλω να τα δώσω από τη στιγμή που δεν υπάρχει το βάθος για να μπορέσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να κρατήσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, θα κοιτάξουμε εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν γίνεται γιατί υπάρχει ακόμη δρόμος. Αυτά τα παιδιά κάνουν τεράστιο αγώνα ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να είναι ικανοί σε κάθε παιχνίδι. Τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια  στην ομάδα του Σβορώνου για την προσπάθεια που κάνει. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και πιστεύω ότι ομάδες που δουλεύουν πολύ στο τέλος θα ανταμειφθούν. Η δικιά μας η ομάδα δουλεύει και με την προσθήκη κάποιων παικτών θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το στόχο μας”.

Νίκος Θεοδοσιάδης: “Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια υπομονή και ηρεμία που είχαν στο παιχνίδι τους. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος θα παίξει πάρα πολύ αμυντικά, θα προσπαθήσει μέσα από κόντρα επιθέσεις να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Εμείς είχαμε κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι, περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο και το μόνο στο οποίο υστερήσαμε ήταν στο τελικό επιθετικό τρίτο, νομίζω ότι κάτι μας έλειπε εκεί. Αν και δημιουργήσαμε 2-3 φάσεις που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ και μετά το παιχνίδι να γίνει πιο εύκολο για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε παιχνίδι, ο αντίπαλος προσπάθησε με κάθε τρόπο να μας βγάλει εκτός ρυθμού με καθυστερήσεις, με τραυματισμούς και ο καθαρός χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ λίγος. Παρόλα αυτά είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας και κράτησε το μηδέν.

Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν πάρα πολύ καλή η προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που κοιτούσε πρώτα να καταστρέψει παρά να δημιουργήσει κάτι. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι έχουν προβλήματα αλλά εμάς μας έλειπε στο δημιουργικό κομμάτι το καθαρό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο.

Να ευχηθώ στην ομάδα της Ελασσόνας και στον κόουτς καλή συνέχεια και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εμείς έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι εντός έδρας, νομίζω ότι τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα σίγουρα πρέπει να τους πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο, βλέπετε τα αποτελέσματα. Κρατάω τα θετικά, την εμφάνιση των νεαρών παιδιών, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, το μέλλον τους ανήκει και με δουλεία θα μπορέσουν να βοηθήσουν και τον εαυτό τους και το σύλλογο”.

Σάκης Κακάμης: “Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Ο αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τόσο, είχαμε αμυντική προσήλωση, πήραμε το βαθμό και κρατάμε αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Σβορώνου”.

Νίκος Φωκαίδης: “Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και φυσικά στην αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για μένα, μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια που ο αντίπαλος σε προβληματίζει. Θεωρώ πως προσπάθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου και ελπίζω πως με δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε ήδη κοντά και θεωρώ πως εμείς οι μικροί πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω όταν μπαίνουμε στον αγώνα ιδιαίτερα όταν είναι 0-0 και πιστεύει η ομάδα τόσο πολύ σε εμάς. Θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, αυτό που περιμένει ο κόουτς, αυτό που περιμένει και η κερκίδα και εύχομαι πως θα τα καταφέρουμε”.

Σε ερώτηση αναφορικά με το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΓΑΣ ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε: “Εγώ χαίρομαι πρώτα από όλα που η ομάδα πιστεύει στους νέους, πιστεύει σε εμένα. Θεωρώ πως είναι μία πολύ ωραία πρόκληση στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθω και θα δουλέψω όσο χρειάζεται και θα κάνω ότι χρειάζεται ώστε να διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα και μια θέση γενικά στο ποδόσφαιρο της Πιερίας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This