Επιλογή Σελίδας

Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη στο νέο έτος που θα τον τονώσει ψυχολογικά και βαθμολογικά είναι ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» τον ΠΟ Ελασσόνας.

Η προετοιμασία του ΓΑΣ ολοκληρώθηκε σήμερα με την τελευταία πρωινή προπόνηση της ομάδας και ο Νίκος Θεοδοσιάδης μαζί με τους ποδοσφαιριστές του δώσανε όρκο νίκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ δεν θα έχει στη «φαρέτρα» του τον Παναγιώτη Μυρωτή που είναι τιμωρημένος έχοντας αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι καθώς και τον Χρήστο Βούλγαρη ο οποίος λείπει έχοντας υποχρεώσεις με τις σπουδές του.

Αντίθετα επιστρέφει ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ επίσης στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο νεοαποκτηθής Νίκος Φωκαίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος, Αλεξίου, Δημηνάς, Δημητρίου, Καραγκούνης, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μακράκης, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης, Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This