Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος
Ξανθόπουλος». 

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Θεοδοσιάδης ανέλυσε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στο οποίο ο ΓΑΣ απέσπασε ισοπαλία και μίλησε και για την επικείμενη εντός έδρας μάχη της ομάδας κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας την Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

“Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα θα ξεκινήσω από εκεί που τελειώσαμε στην προηγούμενη συνέντευξη βλέποντας τα αποτελέσματα και κοιτώντας τη βαθμολογία. Βλέπουμε λοιπόν ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Όταν από την 3 η θέση μέχρι και την τελευταία η διαφορά είναι τρεις πόντοι, καταλαβαίνετε πόσο ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο και βλέπετε πόσο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει μέχρι το τέλος ειδικά όσον αφορά τις θέσεις του υποβιβασμού.

Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής μέσα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου νομίζω ότι για μία ακόμη φορά δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε κι ενώ έχουμε για 45 λεπτά μια πάρα πολύ καλή εικόνα με ποσοστά κατοχής μπάλας, με δημιουργία φάσεων, με δύο γκολ και ένα δοκάρι και γενικά περιορίζοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, νομίζω αν δεν κάνω λάθος ο αντίπαλος έκανε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ένα σουτ στην εστία μας. Στο ημίχρονο έχω επισημάνει στα παιδιά ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί είναι λογικό ο αντίπαλος να αντιδράσει, να πιέσει, να προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ και να μπει στο παιχνίδι. Ένα δίλεπτο καταστροφικό για εμάς, στο 47’ γίνεται το 1-2, μετά από αυτό ο αντίπαλος κερδίζει πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης γίνεται το 2-2. Πραγματικά χωρίς λόγο και αιτία δώσαμε το βαθμό στον αντίπαλο, χάσαμε την ηρεμία μας σε εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι και το 60’ περίπου και είναι λογικό να τη χάνεις όταν δέχεσαι δύο γκολ και από 0-2 το σκορ να γίνεται 2-2. Είναι λογικό να μην υπάρχει ηρεμία, να υπάρχει εκνευρισμός. Μετά πάλι ισορροπήσαμε, δημιουργήσαμε τις φάσεις μας, είχαμε τις ευκαιρίες και με τον Κυπαρίσση και με το Σιδηρόπουλο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και ενώ ο αντίπαλος δεν απειλούσε, δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και μετά από εκείνο το σημείο κοιτάξαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν είναι δίκαιος. Αλλά δυστυχώς πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη για τρίτη φορά, αν βάλω το παιχνίδι στη Φούφα που χάσαμε αλλά και στην Κοζάνη που ισοφαριστήκαμε αλλά ευτυχώς πήραμε το τρίποντο και αν βάλουμε και επίσης το παιχνίδι με τη Χανιώτη που προηγηθήκαμε με 2-1 και ισοφαριστήκαμε.

Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, είναι κάποια διαστήματα στα οποία έχουμε κενά όσον αφορά τα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης που πρέπει να υπάρχουν σε μία ομάδα. Και είναι κρίμα γιατί τα παιδιά προσπαθούν, τα δίνουν όλα και πραγματικά παρουσιάζουν καλή εικόνα και είναι κακό για αυτούς για ένα συγκεκριμένο πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο στο παιχνίδι να χαλάει όλη αυτή η εικόνα. Απέναντί μας βέβαια είχαμε και μία πάρα πολύ καλή ομάδα και αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι αν είσαι ευχαριστημένος με τον ένα βαθμό θα σας έλεγα ότι δε θα με χαλούσε, αλλά τώρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις πόντους γιατί τους αξίζαμε. Τα παιδιά κάνανε την προσπάθεια, δεν έχω παράπονο, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μείναμε και με 10 παίκτες για ένα ακόμη παιχνίδι, δεύτερο συνεχόμενο.

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με μία ομάδα η οποία εκτός έδρας δεν έχει ήττα, ό,τι απώλειες είχε τις είχε εντός έδρας. Μία ομάδα η οποία χτίστηκε με βλέψεις για πολύ παραπάνω πράγματα και θεωρώ ότι πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι, το ίδιο αποφασιστικοί αλλά με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Γιατί στα παιχνίδια αυτά οποιοδήποτε λάθος και να κάνεις δε συγχωρείται, το πληρώνεις. Άρα εμείς πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτή την αγωνιστικότητα και αυτό το πάθος, να συνεχίσουμε να το κρατάμε αλλά φυσικά να βάλουμε και περισσότερο μυαλό μέσα στο παιχνίδι μας.

Νομίζω ότι θα συναντήσουμε μία ομάδα η οποία θα κλειστεί και θα προσπαθήσει στην κόντρα επίθεση να πάρει κάτι στο παιχνίδι, ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι αυτός από όσα έχω δει μέχρι τώρα. Άρα θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και ηρεμία για να μπορέσουμε να διασπάσουμε έναν οργανωμένο αντίπαλο. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αν εξαιρέσουμε το Μυρωτή που δέχθηκε κόκκινη κάρτα, επιστρέφει και ο Σκαμπαρδώνης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This