Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Γκαμπράνη

Ο Καμάτσο μπορεί να συνεχίσει να χτυπάει τα δοκάρια ή να αστοχεί σε άδεια εστία. Ο Γκρέι μπορεί να χάνει πέναλτι ή και γκολ εξ επαφής. Οι αντίπαλοι τερματοφύλακες μπορούν να κάνουν φανταστικές αποκρούσεις. Και ο Άρης μπορεί να βάζει πέντε γκολ σε άκυρα παιχνίδια ή να μην σκοράρει σε ματς που έχει 20 τελικές.

Αλλά να έχει κάθε φορά κι έναν επιπλέον αντίπαλο, τον διαιτητή, ή και δύο, καθώς το VAR του έχει στερήσει περισσότερα απ’ όσα του έχει δώσει, ε, πάει πολύ.

Πέρασαν περισσότερες από 12 ώρες από το ματς στο Καραϊσκάκη και είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σφύριξε ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς. Αν ήθελε να σφυρίξει φάουλ, θα μπορούσε να το είχε κάνει έστω και τραβηγμένα μία φάση νωρίτερα. Αλλά την ώρα που η μπάλα πάει στο κεφάλι του Ιτούρμπε, τι σκέφτεται και σφυρίζει; Τι βλέπει; Μήπως θα εξηγήσει κανείς; Ας άφηνε την μπάλα να πάει στο πλεχτό και μετά να βλέπαμε τι θα του έλεγαν από το VAR! 

«Φτάνει πια, λύσσα το κάνατε»

Οι άνθρωποι του Άρη υποστηρίζουν ότι τα… μασούσε στον Θόδωρο Καρυπίδη και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που σφύριξε. Έκανε λάθος και στην δεύτερη κίτρινη του Βρουσάι; Οκ. Άκρη δεν βγαίνει. Κι αυτό φαίνεται κι από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης. Το «έχει καταντήσει αηδία κύριε Μπένετ», ισοδυναμεί με ένα «φτάνει πια, λύσσα το κάνατε», που θα ακούγαμε σε ένα masterchef.

Ο Παναθηναϊκός βγάζει ανακοινώσεις για τους διαιτητές, επειδή τους διορθώνει το VAR και παίρνει τα πέναλτι και στα ματς του Άρη το VAR θυμίζει την τηλεόραση της γιαγιάς με το σεμεδάκι, που έχανες τη μισή πλοκή.

Οκτώ γκολ που δεν μέτρησαν ποτέ!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, στα τελευταία 12 επίσημα ματς του Άρη, δεν έχουν μετρήσει οκτώ γκολ. Οκτώ (8)! Τα τρία-τέσσερα να είχαν μετρήσει, ο Άρης θα ήταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με προβάδισμα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Ένα γκολ με τον ΟΦΗ κι έναν με τον Ατρόμητο, που σε κάνουν να απορείς τι πραγματικά συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των διαιτητών. Δύο γκολ με τον Παναιτωλικό, ένα ακόμα με τον Λεβαδειακό και τρία με τον Ολυμπιακό.

Ποιος ξέρει, μέχρι το τέλος της σεζόν, μπορεί ο πρώτος σκόρερ του Άρη να είναι το… άκυρο. Και μετά φυσικά αρχίζει η εσωστρέφεια. Για τα λάθη του Πάρντιου, για τη δυστοκία των επιθετικών. Για την ποιότητα των εξτρέμ, για τους χασογκόληδες, για τα πενήντα χρόνια χωρίς κύπελλο, για το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών…

Ανοσία

Ανοσία έχει πάθει ο φίλαθλος του Άρη. Γι’ αυτό και συσπειρώνεται στο γήπεδο αντί να τα βροντήξει. Και θα περιμένει σε μια ανατροπή την ερχόμενη Τετάρτη, όπως αυτή με την ΑΕΚ πέρυσι στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Sportday

Pin It on Pinterest

Shares
Share This