Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 15:00.

Στο Εθνικό Στάδιο Κοζάνης όπου ο Πιερικός αντιμετωπίζει την Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Θωμάς Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Δημήτριο Μίχο και Μιλτιάδη Μπουρονίκο από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Σίπκας από την Πέλλα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου υποδέχεται την Θύελλα Σαρακηνών, την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος από την Φλώρινα με βοηθούς τους Λάζαρο Μαυρίδη και Νικόλαο Κονισπολιάτη από το Κιλκίς. Παρατηρητής θα είναι ο Αγησίλαος Μπουμπαρσόπουλος από την Λάρισα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου Λάζαρος Ξανθόπουλος, ο Σβορώνος υποδέχεται της Ελασσόνα με διαιτητή το Νικόλαο Κουτρομάνο από την Καρδίτσα και βοηθούς τους Ηλία Κίττο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_22.01.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This