Επιλογή Σελίδας

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες υποδέχεται στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο ΓΑΣ Σβορώνου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θέλει να αφήσει πίσω της την εκτός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήλθε και το πιερικό ντέρμπι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου αποτελεί την ευκαιρία για… αντεπίθεση.

Το έργο των Σβορωνιωτών δε θα είναι εύκολο καθώς πέραν των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε ένα τοπικό ντέρμπι, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα, ωστόσο στις τάξεις του ΓΑΣ υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξία ότι θα έλθει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την αναμέτρηση θα λείψουν ο Ναρίνογλου που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Καραγκούνης που αποχώρησε τραυματίας από την ίδια αναμέτρηση καθώς και ο μακροχρόνια τραυματίας Χατζηθεοδωρίδης. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Μακράκης και Τσολακίδης.

Στα ευχάριστα για τον Νίκο Θεοδοσιάδη συγκαταλέγεται η επιστροφή του Νίκου Τροΐρη που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός μάχης για μεγάλό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, στην αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου βρίσκονται οι τερματοφύλακες Αδάμος, Κούζας και Παπατολίκας καθώς και οι Αδαμόπουλος, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Κατσαμάγκας, Κόλα, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τροΐρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This