Επιλογή Σελίδας

Ήταν το ελληνικό ντέρμπι του Γ’ ομίλου στη Βουδαπέστη (Γ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. Νίκησε 12-9 ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair τον Εθνικό Nobel Hellas. Ο νικητής αύριο(11/12) θα παίξει για την πρόκριση στην οκτάδα απέναντι στην οικοδέσποινα Ουίπεστ, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα να ευνοείται σε περίπτωση ισοπαλίας, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις Μαγυάρες.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης θα συνεχίσει στο Euro Cup όπου θα προσπαθήσει να υπεραπιστεί τον τίτλο του.

Το 2-2 του πρώτου οκτάλεπτου έγινε 7-2 για τον ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair που πήρε από τα μέσα του β’ οκτάλεπτου σημαντικό πλεονέκτημα. Ο Εθνικός Nobel Hellas όμως, με ένα δικό του σερί ισοφάρισε 7-7 στο τρίτο οκτάλεπτο και το ντέρμπι…ξεκίνησε από την αρχή. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair κατάφερε να προηγηθεί και να ξεφύγει πάλι στο σκορ (12-8) και αυτή τη φορά δεν υπήρχε επιστροφή.

Επίσης σήμερα: Ούιπεστ (Ουγγαρία)-Μεντιτεράνι (Ισπανία) 8-9

Διαιτητές: Βένγκενροθ, Γιονγκ.

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 3-2, 1-3.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Κλαψιανού, Μπορίσοβα, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ.2, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους Σαρλίζ 2, Μπεκρή.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 1, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 5, Τσιάρα.


ΑΥΡΙΟ (11/12)
12:00 Μεντιτεράνι – Εθνικός Nobel Hellas
13:45 Ούιπεστ –  ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This