Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

Στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί το ΑΟ Χανιώτης διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Αγρίμης με βοηθούς τους Εμμανουήλ Γενετζάκη και Μάρκο Λαζαρίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης της ΕΠΣ Κιλκίς.

Στο Γήπεδο Κρηστώνης Κιλκίς όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ Κρηστώνης υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Παγώνης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Αντώνιο Γκόγκο της ΕΠΣ Ημαθίας και Βασίλειο Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Βασιλειάδης της ΕΠΣ Πέλλας.

Τέλος, στο Εθνικό Στάδιο Κοζάνης όπου θα αναμετρηθούν η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης με τον ΓΑΣ Σβορώνου διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Χρυσέλης με βοηθούς τους Νικόλαο Σκούτα και Σαραφιανό Τσιρωνά της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης της ΕΠΣ Λάρισας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_04.12.2022.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This