Επιλογή Σελίδας

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τέσσερις ομάδες έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: ο Πανθρακικός στον 1ο όμιλο, η Κοζάνη στον 2ο και η Ρόδος στον 4ο όμιλο. Απόλυτο έχει και ο Πανδραμαϊκός στον 1ο, αλλά έχει δώσει δύο αγώνες, καθώς είχε και ένα ρεπό.

Ο Βύζας Μεγάρων, ο Πανιώνιος και ο Διγενής Νεοχωρίου δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Ο τελευταίος μάλιστα έχει φέρει τρεις φορές 0-0 με τερματοφύλακα τον 45χρονο Δημήτρη Κουτσόπουλο!

Η Αλεξανδρούπολη, ο Απόλλων Πάργας και η Αγία Παρασκευή είναι οι ομάδες, που δεν έχουν σκοράρει ακόμα.

Η Κοζάνη είναι η πρώτη ομάδα που έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έχει πετύχει 11 τέρματα. Στον αντίποδα ο Δωτιέας Αγιάς έχει δεχτεί 13 γκολ και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 11.

Ο Νίκος Σκόνδρας του ΠΟ Φήκης (photo) πέτυχε την περασμένη Κυριακή το πρώτο χατ-τρικ της διοργάνωσης, βοηθώντας την ομάδα του να νικήσει εκτός έδρας τον Παναγρινιακό. Είναι εντυπωσιακό ότι ο Σκόνδρας πέτυχε και το πρώτο χατ-τρικ της σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας τον Αύγουστο!

Ωστόσο πρώτος σκόρερ είναι ο Νίκος Κυπαρίσσης με 4 γκολ. Ο 30χρονος επιθετικός του ΓΑΣ Σβορώνου έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει και στις τρεις αγωνιστικές. Ο 25χρονος επιθετικός που πέρσι πέτυχε 11 γκολ για τον Πανελευσινιακό, έχει πετύχει ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι του Άρη Πετρούπολης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This