Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, στο πνεύμα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων που ακολουθούν συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου δίπλα από το Δημαρχείο στο Αιγίνιο. Για μια ακόμα φορά ο Αιγινιακός δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο και την έντονη και πολύπλευρη δραστηριότητα του, δίνοντας το δυναμικό παρόν σε μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, που έχει την επωνυμία «Χριστουγεννιάτικες Πνοές στη Γειτονιά μας» -εορταστικές εκδηλώσεις στην αυλή του Άη Βασίλη στο Αιγίνιο 2022.

Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγινίου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου από την ίδρυση του έως σήμερα. Ο αθλητικογράφος, Γιώργος Καρανικόλας, ο οποίος έχει καταγράψει δημοσιογραφικά την σπουδαία διαδρομή του Αιγινιακού, θα έχει την επιμέλεια της έκθεσης, με το τεράστιο αρχείο που διαθέτει, ενώ και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα «συνδράμουν» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στις 3 Δεκεμβρίου, στην έναρξη των εκδηλώσεων, σας καλούμε να έρθετε έξω από την Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου για να δείτε το πλούσιο παρελθόν, παρόν και μέλλον της ομάδας μας, όπως την αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Επίσης, η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αιγινιακού, που αποτελεί το αύριο και την συνέχεια του Αιγινιώτικου σωματείου, δεν ήταν δυνατόν ν’ απουσιάζει. Έτσι, την τελευταία μέρα, στις 18 Δεκεμβρίου, θα είναι παρούσα.

Διοίκηση, λιλιπούτειοι άσοι και γονείς ετοιμάζουν εκπλήξεις με δώρα και παιχνίδια της μπάλας για όλες τις ηλικίες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This