Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος». Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση του ΓΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εντός έδρας και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά και με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

“Πρώτα από όλα να ευχηθώ και εγώ αλλά και όλη η ομάδα στον Πρόεδρό μας χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του που είναι σήμερα. Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα μας αρχικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ένα παιχνίδι όπου πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει με μεγάλη πικρία και στεναχώρια με τον τρόπο με τον οποίο κρίθηκε. Μία πολύ καλή και πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγάλου ονόματος και δυναμικής. Νομίζω ότι κάναμε το τέλειο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πραγματικά πειθαρχούσαν στο 100% σε όλο το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει για το συγκεκριμένο αγώνα. Δυστυχώς μας έλειψε η αποτελεσματικότητα και είχαμε μία αδράνεια στην τελευταία φάση του παιχνιδιού σε μία στατική φάση. Και λέω για αποτελεσματικότητα γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας απειλήσει μόνο με μεγάλες μπαλιές και νομίζω ότι ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς μας. Δεν δημιούργησε καμία επικίνδυνη ευκαιρία, εν αντιθέσει με εμάς που δημιουργήσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες και είχαμε ένα καθαρό πιστεύω για έμενα, ακυρωθέν γκολ με μία καταπληκτική ενέργεια και μία συλλογική προσπάθεια το οποίο όμως ο επόπτης το ακύρωσε. Και τρεις κλασικές ευκαιρίες από εκείνες που λες ότι δε χάνονται, στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, αλλά δυστυχώς ήταν κλασικές και καθαρές ευκαιρίες που ήμασταν μόνοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όπως καταλαβαίνετε όταν δε σκοράρεις το πληρώνεις, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού χάσαμε πάλι το μαρκάρισμα, γίνανε πολλά λάθη, ακόμη και η στιγμή που βγάζουμε τη μπάλα κόρνερ είναι λάθος. Και δυστυχώς στην τελευταία φάση το πληρώσαμε και δεν πήραμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι.

Νομίζω όμως ότι αυτή η εμφάνιση είναι η καλύτερη στις 20 μέρες που είμαι στην ομάδα, μια εμφάνιση η οποία έστω και αν δεν πήρε η ομάδα αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ακόμα παραπάνω στη παιδιά γιατί τη χρειάζονται, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι τα παιδιά μέσα από αυτή την εμφάνιση θα βρουν το σθένος και τη δύναμη για την Κυριακή όπου ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κρηστώνη, να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Βλέποντας τη δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά μέσα στη βδομάδα πιστεύω ότι θα το κάνουν, θα πάρουν αυτή την Κυριακή αυτό που τους αξίζει και αυτό που δεν πήραν την προηγούμενη γιατί αδίκησαν τους εαυτούς τους. Και επειδή βλέπω την καθημερινότητα, θεωρώ ότι την Κυριακή τα παιδιά θα φανούν αντάξια των προσδοκιών και νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι να πάρουν το τρίποντο.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας αυτή κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε ένα μικροπρόβλημα που έχει ο Κυρτέγος αλλά νομίζω ότι θα είναι κανονικά παρόν, επανήλθε ο Σπύρος Μακράκης ο οποίος δεν ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, έχουν μπει ο Τροίρης με το Λαγδάρη δυο παιδιά που είναι πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές και τους χρειάζεται η ομάδα. Έχουν μπει εδώ και 10 μέρες στο κανονικό τμήμα των προπονήσεων και σιγά σιγά νομίζω ότι και αυτοί θα ενσωματώνονται ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της. Ο μόνος δηλαδή αυτή τη στιγμή που είναι απών, είναι ο Νίκος Χατζηθεοδωρίδης που συνεχίζει να προπονείται ατομικά”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θεωρεί κομβικό το ματς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης όσον αφορά το αποτέλεσμα για την ψυχολογική τόνωση της ομάδας:

“Νομίζω ότι δεν είναι τόσο κομβικό βαθμολογικά είμαστε ακόμη στην αρχή στην 3η αγωνιστική, αλλά στο ότι η ομάδα χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτό που είπατε για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Για αυτό και σας είπα και πριν ότι έστω και από την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν πήραμε κάτι, νομίζω ότι η εικόνα και το γεγονός ότι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεκινήσει με μεγάλες βλέψεις εμείς ήμασταν όχι μόνο αντάξιοι αλλά καλύτεροι από τον αντίπαλο και μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για αυτό και είπα στα παιδιά ότι θα ήμουν στεναχωρημένος ακόμα και με την ισοπαλία με βάση της εικόνας της ομάδας. Αλλά θεωρώ ότι ναι, θέλουμε μία νίκη η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των παιδιών για να είναι ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και ήδη νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για αυτή την ομάδα και τα παιδιά παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζονται πολύ καλύτεροι”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αποτελεί κέρδος η παρθενική εμφάνιση του Παναγιώτη Μυρωτή στο αρχικό σχήμα του ΓΑΣ τη φετινή σεζόν ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα:

“Ναι σε μια προηγούμενη συζήτηση που είχαμε κάνει είχα αναφερθεί σε αυτά τα παιδιά. Για εμένα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γιατί βλέπω τη δουλεία που κάνει στην προπόνηση. Ο Μυρωτής είναι ένα παιδί 18 χρονών το οποίο εγώ στις 20 μέρες που είμαι στην ομάδα είδα ότι πρέπει να παίξει και του έδωσα την ευκαιρία. Και όπως σας είπα θα δείτε και άλλα παιδιά στην πορεία. Γιατί είναι καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουν πάρα πολύ και εγώ είμαι για αυτό το λόγο εδώ πέρα. Νομίζω είναι μεγάλο κέρδος ο Μυρωτής για την ομάδα, το θέμα είναι να συνεχίσει τη δουλεία, είναι ένα παιδί προσγειωμένο και σοβαρό, θεωρώ ότι το μέλλον του ανήκει. Είναι νωρίς ακόμα να λέμε πράγματα αλλά βλέπω ότι δουλεύει και ότι προσπαθεί όπως και οι άλλοι οι πιο μικροί, όπως ο Σκαμπαρδώνης, ο Σιδηρόπουλος και ο Μάλα. Εγώ είμαι εδώ για να τους δίνω την ευκαιρία και θα δείτε ότι και αυτά τα παιδιά θα πάρουν την ευκαιρία από εμένα και νομίζω ότι θα ανταποκριθούν επάξια γιατί είναι καλοί ποδοσφαιριστές”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This