Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μπουρουτζίκας με βοηθούς τους Δημήτριο Μίχο και Δημήτριο Δίχρη από την Λάρισα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Καστοριά, διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Μαγγιώρος με βοηθούς τους Δημήτριο Τσαντά και Δημήτριο Παπαλάζου της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Καραλίλιος από τα Γρεβενά.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου Λάζαρος Ξανθόπουλος όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσίντζας με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_27.11.2022.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This