Επιλογή Σελίδας

Με στόχο τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Χανιώτης στο αυριανό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εκστρατεύει στη Χαλκιδική ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Η ομάδα της Πιερίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Δημήτρης Παυλίδης γνωστοποίησε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύλακες Πατσιογεώργος, Τσιλεγγερίδης, Παπαδόπουλος Β. καθώς και οι Κόλα, Γκιώνης, Κωτσιαρίδης, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Ζουκάν, Παπαδόπουλος Π., Δαλαμήτρας, Κριεμάντι, Μαργαρίτης, Τουλίκας, Τρούμπαλος, Σεχολάρι, Ξυδούς, Μπατζώνης, Χατζηπουργάνης και Λαμπίρης.

Απών από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου που θα εκτίσει την 2η από τις 3 αγωνιστικές τιμωρίας λόγω της κόκκινης κάρτας στον αγώνα με την Καστοριά (μεσοβδόμαδα κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εξέτισε την 1η αγωνιστική) καθώς και οι Συμεωνίδης, Τόσκας, Κατσάρας, Τσενικλής.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της πρεμιέρας με την Καστοριά, άπαντες στο “στρατόπεδο” του Εθνικού φιλοδοξουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα και να πανηγυρίσουν το πρώτο “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This