Επιλογή Σελίδας

Δύσκολο έργο έχει ο ΓΑΣ Σβορώνου στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Στεφανοβικείου.

Η προετοιμασία της ομάδας της Πιερίας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους… γνωστούς απόντες Λαγδάρη, Τροΐρη και Χατζηθεοδωρί, τον Κόλα που τραυματίστηκε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πιερικό αλλά και τον Μακράκη που ένοιωσε ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή και τέθηκε νοκ άουτ.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά, στη Μαγνησία θα ταξιδέψουν οι τερματοφύάκες Αδάμος, Κούζας και Παπατολίκας καθώς και οι Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Καραγκούνης, Κατσαμάγκας, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τσολακίδης.

Στο “στρατόπεδο” του ΓΑΣ Σβορώνου υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που συγκαταλέγεται στα “φαβορί” του ομίλου και ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα.

 ​
                                                     

Pin It on Pinterest

Shares
Share This