Επιλογή Σελίδας

Τον Σβορώνο υποδέχεται αύριο στις 15.00 στο γήπεδο του Στεφανοβικείου ο Ολυμπιακός Βόλου, με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως η νίκη είναι μονόδρομος στο αυριανό παιχνίδι, καθώς η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να τονωθεί η ψυχολογία της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Σβορώνο, με τον Ολυμπιακό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τον Σάκη Θεοδοσιάδη να είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Θάνος Κυρίτσης αποθεραπεύτηκε και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει θέση βασικού, ενώ μάλλον θα αγωνιστεί για δεύτερη αγωνιστική στο κέντρο της άμυνας ο Στέργιος Ψιάνος, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει στην εμπειρία του 33χρονου μέσου. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται αλλαγές στην άμυνα, ενώ πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές μεσοεπιθετικά, από τη στιγμή που ο Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει η ομάδα να είναι πιο δημιουργική στο χώρο της μεσαίας γραμμής και παράλληλα να έχει τα σωστά τελειώματα στην επίθεση, προκειμένου να έρθει το γκολ.

Ο Ολυμπιακός στα φιλικά παιχνίδια είχε καταφέρει με την επιθετική άμυνα που εφάρμοζε να κρατά μακριά από την περιοχή του, τους παίκτες των αντιπάλων ομάδων, κρατούσε τις περισσότερες φορές το μηδέν στα μετόπισθεν και έβρισκε τον τρόπο να πετυχαίνει γκολ.

Αυτό δεν το είδαμε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΠ Κοζάνης, στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν ανούσιος επιθετικά και στην άμυνα ήταν αρκετές δύο αδράνειες για να δεχθεί η ομάδα δύο γκολ και να χάσει το ματς.

Πηγή: Goalpost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This