Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει με τον Ολυμπιακό Βόλου, διαιτητής ορίστηκε ο Σωτήριος Πέτσας με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από τα Τρίκαλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτριος Τζιόλας από την Λάρισα.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Δωτιέα Αγιάς, διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Γιατσίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης από το Κιλκίς.

Τέλος, στο Δημοτικό Στάδιο ΚΑσσανδρείας όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τον Χανιώτη, διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Τσιλίκας με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαρία και Κωνσταντίνο Δεδονάκη από την Καβάλα. Παρατηρητής θα είναι ο Πλάτων Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_20.11.2022.pdf

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This