Επιλογή Σελίδας


Χρυσό βαθμό ισοπαλίας πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο του αγώνα στη φάση των Ομίλων του Champions League (όπου επέστρεψε μετά από 10 χρόνια), με 9-9 απέναντι στην ισχυρή σερβική Ραντνίτσκι, μέσα στο Κραγκούγιεβατς.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το γρήγορο ρυθμό τους στο παιχνίδι και στην αρχή κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-1, αλλά ο ΝΟΒ επέστρεψε και προσπέρασε με 6-5. Με δύο γρήγορα γκολ από τους Γιάνκοβιτς και Βρλιτς οι Σέρβοι κατάφεραν να προηγηθούν με 7-6, με τον Νικολαΐδη να απαντά άμεσα για το 7-7. Ο Γιάνκοβιτς και ο Πλγιέβαντσιτς έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην Ραντνίτσκι με 3.34 να απομένουν για το φινάλε όμως ξανά ο ΝΟΒ δεν τα παράτησε.

Ο Παπασηφάκης με δύο ακόμα γκολ έφερε το ματς στα ίσα μέσα σε ένα λεπτό. Μάλιστα, στο φινάλε ο ΝΟΒ είχε την ευκαιρία να πάρει και τον αγώνα, όμως το σουτ του Χαλυβόπουλου βρήκε στα μπλοκ.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-2.

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πλιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς):Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμυράς, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.


Pin It on Pinterest

Shares
Share This