Επιλογή Σελίδας


Με εντυπωσιακή εμφάνιση και το απόλυτο των νικών ο Απόλλων Σμύρνης πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του νεοσύστατου ευρωπαϊκού Κυπέλλου της LEN Challenger Cup.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” επικράτησε άνετα της οικοδέσποινας Τρίγκλαβ Κράνι με 20-6 στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Δ’ Όμιλο, που έγινε στο Κράνι της Σλοβενίας, έκανε το “3 στα 3” και πήρε την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη του Ομίλου.

Ο Απόλλων κυριάρχησε απόλυτα και στον αγώνα με την Τρίγκλαβ, από το δεύτερο οκτάλεπτο, αυξάνοντας τη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε. Ο κόουτς Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του (τρία οκτάλεπτα ο Γαλανόπουλος και ένα ο Καβουσανός κάτω από τα δοκάρια) με 10 εξ’ αυτών να χρίζονται σκόρερ και τους Μπογκντάνοβιτς, Γωνιωτάκη να έχουν από τέσσερα γκολ.

Οκτάλεπτα: 5-4, 1-5, 0-5, 0-6.

ΤΡΙΓΚΛΑΒ ΚΡΑΝΙ: Μπέτον, Πόποβιτς 1, Τροπάν, Καντς, Λάχ 2, Γκόστιτς Ντ., Ράιλιτς, Γκόστιτς Μ., Βοντσίνα, Γιούστιν 2, Παούνοβιτς, Τσέπαρ 1, Οσελ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 4, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Μυρίλος 2, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Η τελική βαθμολογία:

  1. Απόλλων Σμύρνης 9
  2. Λούντβιγκσμπουργκ 6
  3. Τρίγκλαβ Κράνι 3
  4. Κάστρουπ 0

Pin It on Pinterest

Shares
Share This