Επιλογή Σελίδας


Την ήττα από την τουρκική Γαλατασαράι με 18-15 γνώρισε ο Υδραϊκός κι επειδή ήταν και η δεύτερη στον Όμιλο του Νόβακι στη Σλοβακία, για τον προκριματικό γύρο του Challenger Cup, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση της ομάδας του Νίκου Καραμάνη στην επόμενη φάση.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει να προηγηθεί με 6-5 και 7-6. Εφιαλτικό ήταν το τρίτο οκτάλεπτο για τον Υδραϊκό που βρέθηκε να χάνει με 15-10. Παρά την προσπάθεια στην τελευταία περίοδο δεν αποφεύχθηκε η ήττα. Ο Υδραϊκός μείωσε σε 16-14, τέσσερα ολόκληρα λεπτά πριν από η λήξη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακό στοιχείο ότι πέτυχε επτά γκολ ο Χαράλαμπος Ρομπόπουλος για τον Υδραϊκό.

Ο Υδραϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή 13/11 (στις 12:00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην οικοδέσποινα Νόβακι και θα επιδιώξει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση, κάτι που εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα.

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 3-8, 5-3. 

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 2, Γκαράνης 2, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 7, Ζωρζος, Τακάτα, Κοντονής, Μπερτόλης 1, Μητράκης, Δημακόπουλος 1.

Γαλατασαράι (Μίγιατ Μιγιάτοβιτς): Κιλ, Ακάρ 2, Ντεμιρέλ, Τσολάκ 4, Τσανέρ 1, Γκούλεντς, Γιάλτσιν, Ντεστιτσί 2, Σεμένογλου 5, Κρίστιτς 3, Τουράν 1, Ακάγια, Ερκαπλάν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This