Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ριζαρίου Πέλλας όπου ο Πιερικός θα παίξει με τον Εδεσσαϊκό, διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μαυρίδης με βοηθούς τους Αναστάσιο Σαμαρά και Γεώργιο Μητρόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Απόστολος Προδαφίκας, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί την Καστοριά, διαιτητής ορίστηκε ο Φώτιος Τζίκας με βοηθούς τους Ιωάννη Φακάνα και Εμμανουήλ Γενετζάκη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Κεραμίδας, της ΕΠΣ Λάρισας.

Στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” του Σβορώνου όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου θα υποδεχθεί τον ΑΟ Χανιώτης, διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Νίτσας με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Θεόδωρο Κοντογιώργο της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Παπαδόπουλος, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_13.11.2022.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This